Steamy en safe: zo heb je seks in de douche zonder iets te breken

Intiem door Jeanine

Waterdruppels die over jullie lichamen glijden, beslagen spiegels en een hete sessie. Doucheseks klinkt altijd heel erotisch en opwindend. Wie zich er wel eens aan heeft gewaagd, weet dat je wel moet uitkijken. Houd deze tips in je achterhoofd als jullie je voor een steamy beurt naar de badkamer verplaatsen.

Lees ook: Lichaamsdelen die je niet moet overslaan tussen de lakens

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een vluggertje kan leuk zijn, maar een goeie sfeer kan het helemaal afmaken. Druppel wat van een etherische olie in de douchecabine, zet een muziekje op en dim de lichten (als dat kan). Kaarsen kunnen extra sfeer creëren, maar wees wel voorzichtig. Zorg ervoor dat het van tevoren lekker warm is in de badkamer, want rillen van de kou tijdens een goede beurt is niet bepaald een turn on.

Gebruik gijmiddel

Onder de douche kan het wat stroever gaan, wat omcomfortabel kan zijn. Zorg ervoor dat je glijmiddel in huis hebt en schroom niet om 'm te gebruiken.

Pas op dat je niet uitglijdt

Seks in de douche is heel leuk, maar geheel zonder risico’s is het niet. In de douche glijd je nou eenmaal wat makkelijker uit, zeker als je verhit bezig bent om je partner te verwennen. Voorkom beurse plekken en botbreuken door een anti-slip mat in de douche neer te leggen. Dat is net iets veiliger en het is ook een stuk prettiger als je langere tijd op je knieën zit. Let wel op dat sommige matten juist glibberig worden als er douchegel of shampoo op komt.

Houd je goed vast

Ben je bang dat je gaat vallen? Houd je dan vast aan de muur en niet aan het gordijn. De kans is groot dat je dan namelijk, met gordijn, gordijnstang en al op je plaat gaat.

Niet alles draait om de seks

Onthoud dat je niet per se seks hoeft te hebben ín de douche. Het kan ook heel opwindend zijn om elkaar heerlijk te strelen, zoenen, masseren, in te zepen of te scrubben. Pas wel op dat zeep en shampoo niet bij jullie geslachtsdelen komt.

Denk ook aan de ander

Als jullie samen onder de douche duiken, is het wel zo fijn dat jullie het allebei leuk hebben. We weten allemaal hoe koud het kan zijn als je net niet onder die warme straal staat. Eis dus niet al het water op en gun je geliefde ook wat. Zorg er tegelijkertijd ook voor dat geen van jullie een keiharde straal water in zijn of haar gezicht krijgt, want dat is niet heel plezierig. Zet de douchekop dus iets zachter, zorg ervoor dat het water niet te warm of te koud is en go to town.

Lees ook: Kristy kreeg een voetmassage én orgasme: ‘Ik ging stilletjes uit mijn dak’