De beste seks? Goedmaakseks!

Intiem door Anniek
Grrr, af en toe kun je die vent van je wel achter het behang plakken. Maar dan ineens slaat die boosheid om in lust en wil je hem het liefst de kleren van het lijf scheuren. Gewoon doen, want dit is waarom goedmaakseks de beste seks is!
 
Je hebt lang voorspel
Oké, waarschijnlijk denk je niet aan seks als je tegen hem staat te schreeuwen als een viswijf. Maar toch, als je erover nadenkt, bouwt de spanning al heel lang tussen jullie op. En als het dan eenmaal tot uitbarsting komt, krijgen je buren een show die ze misschien niet willen horen.


 
Goedmaakseks zit vol met passie en emotie 
Want je bent boooooos! Omdat hij de kat vergeten heeft te voeren of je nieuwe blouse te heet heeft gewassen. Het maakt eigenlijk geen donder uit waarom je kwaad bent, als je het maar overbrengt tijdens de seks. Je hele lichaam staat op scherp als je boos bent en dat merk je ook aan jullie goedmaakseks. Elke aanraking voelt elektrisch, elke kus betekent tien keer meer. Jullie komen nader tot elkaar, terwijl je hem een kwartier eerder nog van het balkon wilde gooien. Tja, liefde en haat liggen nou eenmaal dicht bij elkaar.
 
Je kunt lekker ruw zijn 
Niks geen fluwelen handschoenenaanpak, zet die klauwen uit! Duw hem maar een paar keer tegen de muur aan en zet je nagels in zijn rug. Waarschijnlijk zal hij ook iets minder zacht dan normaal aan je haar trekken of op je lip bijten. Wees wel een beetje voorzichtig met elkaar, anders zitten jullie straks met gebroken lichaamsdelen bij de Eerste Hulp. Dat neemt het plezier van de seks een beetje weg.
 
Je voelt je meer geliefd 
Als je heel vaak goedmaakseks hebt, zit er misschien iets niet helemaal goed in je relatie. Maar anders kun je je door een stevige vrijpartij wel degelijk meer geliefd voelen, want blijkbaar overleeft jullie relatie elk hobbeltje in de weg. Toch fijn om te weten.
 
 
Je bent aantrekkelijker 
Tja, wij hebben het ook niet bedacht, maar mannen geilen onwijs op vrouwen die boos zijn. Hoe bozer, hoe beter. Het lijkt ons eerder eng dan leuk, maar hé, ieder z'n ding. Maak in ieder geval goed gebruik van de mannelijke opwinding en leer hem in bed een lesje over waarom hij nooit ruzie met een vrouw moet zoeken.
 
Je hoeft geen sorry te zeggen 
Jullie stomende, ruwe seks zegt al genoeg: het woordje 'sorry' is niet meer nodig. Het is echter wel een teken van volwassenheid, dus misschien moet je het toch overwegen. Kun je daarna meteen door met normale seks, als je toch bezig bent...
 
Vind jij goedmaakseks de beste seks?