Is een potje sexy time op vakantie echt beter?

Intiem door Sascha
Eindelijk, na maanden zwoegen op het werk, staat er een tripje gepland voor jou en je lover. Tijd om te genieten van de vrije tijd die jullie samen hebben, inclusief een goed potje hot & steamy, want dat zal op vakantie wel beter zijn toch?

 
Durex deed daar onderzoek naar en guess what… Het percentage dat uit dit onderzoek naar voren kwam, was heel erg verrassend! Lees snel verder en kom erachter of de seks op vakantie nou echt zoveel beter is dan thuis...


Wat een teleurstelling

Uit het onderzoek uit Londen kwam naar voren dat 52 procent van de ondervraagden verwacht dat de seks op vakantie beter zal zijn. Helaas bleek het een flinke domper te zijn… 60 procent wordt namelijk uiteindelijk toch teleurgesteld, want de seks is helemaal niet zo perfect op vakantie. Oeps, de werkelijkheid voldoet toch niet helemaal aan de verwachtingen.
 
Mobiele technologie
Van de 2.000 ondervraagden gaf maar liefst een vijfde deel aan dat telefoons en tablets hun seksleven op vakantie in de weg zitten. Ai, nu komt alweer die technologie-verslaving om de hoek kijken. 40 procent gaf aan niet te willen beginnen met een potje sexy time wanneer hun partner op zijn of haar telefoon zit. En het pijnlijkste is nog dat 72 procent van de ondervraagden hun telefoon gebruikt tijdens de seks.
 
Conclusie
De resultaten van het onderzoek werden vrijgegeven ter gelegenheid van de #DoNotDisturb campagne. Een sociaal experiment video om te kijken naar het effect van technologie en smartphones in de slaapkamer van jullie vakantiebestemming. De conclusie van Durex: zet je smartphone op vakantie toch maar eventjes uit zodra jullie gaan genieten van een spetterend vuurwerk tussen de lakens.
 
Komt dit verschijnsel jou ook herkenbaar voor?