Seks & relaties / Seks
Seks

Lichaamsdelen die je niet moet overslaan tussen de lakens

Er zijn van die momenten dat je liever direct de kleren van je partners lijf scheurt en het voorspel skipt. Herkenbaar, maar soms even rustiger aandoen is wellicht ook niet verkeerd. Je partner langzaam, maar zeker gek maken… dat doe je door deze lichaamsdelen bij het voorspel niet over te slaan. Good luck!

lichaamsdelen voorspel niet overslaan

Lees ook: Flirten via WhatsApp? Dat doe je met deze 6 handige tips!

Bovenkant van de dij

Wellicht wist je dit al, maar de zenuwen die zich aan de bovenkant van dij bevinden zijn een van de gevoeligste zenuwen van het lichaam. Gebruik je handen of mond om (de binnenkant van) de dij te strelen en te kussen waarna je langzaam omhoog werkt.

Tepels

Nee, dit is niet alleen voor vrouwen heel opwindend, maar ook voor de mannen. Vaak is dit voor hen nog onbekend terrein en juist daarom heel erg spannend. Streel, knijp of bijt er zachtjes in. Je zult merken dat dit hele positieve reacties oplevert.

Sleutelbeen

De beste manier om het sleutelbeen te prikkelen? Gebruik je vingertoppen om over het bot te strelen en verken met je tong de onderkant van het sleutelbeen. Denk vooral niet te veel na. Het sleutelbeen reageert op de kleinste aanrakingen.

Oorlel

Aanraken, kussen of zachtjes bijten. Alles kan zolang je maar voorzichtig bent. De oorlellen zijn supergevoelig en een lichte aanraking brengt je lief al gauw in extase.

Nek

Prikkel je lief door zachte kusjes te geven in zijn of haar nek. Laat geen plekje onberoerd. Wedden dat je lief zich meteen aan je overgeeft. De nek is en blijft een zeer bijzonder plekje die je absoluut niet mag overslaan.

Lees ook: 10 tips voor iedereen met een clitoris

Beeld: iStock