Seks & relaties / Seks
Seks

Feest in bed: 5x spannende tips voor een oud & nieuw vol vuurwerk

Knallend het oude jaar uitgaan en het nieuwe jaar in? Aangezien we toch allemaal thuisblijven met de jaarwisseling, kun je er net zo goed je eigen feestje van maken. Samen met je geliefde dan wel! Met deze tips wordt jullie oud & nieuw er één om nooit meer te vergeten.

Seks oud en nieuw

Lees ook: In the mood? 10 manieren om seks te initiëren

1. Zoet het nieuwe jaar in

Een goed glas champagne en lekkere hapjes staan op iedere tafel tijdens de jaarwisseling. Spice it up en neem het mee naar boven! Probeer eens slagroom, aardbeien, ijsblokjes of een champagne shotje á la tequila. Een plakkerige, zoete zoen om middernacht maakt het natuurlijk compleet. Wedden dat jullie het jaar spetterend beginnen?

2. Speeltjes

Hoe wild jullie ook van elkaar worden, een speeltje kan alles naar een nog hoger leven tillen. Verwen elkaar met je favoriete dilo of gebruik een vibrerend eitje met afstandsbediening terwijl jullie naar de countdown naar het nieuwe jaar kijken. Om twaalf uur kun je ‘m dan op z’n hoogst zetten voor een wel heel krachtig begin van het nieuwe jaar. Of misschien is dit juist het moment om eens andere plekjes van elkaar te ontdekken met een buttplug? Don’t knock it till you’ve tried it.

3. Rollenspel

Komt het uitspelen van een scenario niet zo vaak voor bij jullie? Dan is dit de perfecte timing om eens een rollenspel te proberen. Hul jezelf in bijpassende kleding en spreek met elkaar af wat jullie gaan doen. Je kunt er ook blanco ingaan, maar zorg er dan wel voor dat jullie van elkaar weten wat oké is en wat niet. Consent is everything, after all. Wat dacht je van een scène waarbij je partner, de agent(e), je straft voor het afsteken van vuurwerk? Origineel, toepasselijk en opwindend! 

4. Maak er een wedstrijdje van

Zowel het oude jaar afsluiten als het nieuwe jaar beginnen met een orgasme, can it get any better than that? Je neemt alsnog de tijd voor elkaar, maar nu met een duidelijk doel: om allebei klaar te komen zodra de klok twaalf uur slaat. In plaats van elkaar naar een orgasme te helpen, kun je ook de hand aan jezelf leggen en jezelf uitdagen.

5. Gebruik een kaartspel als richtlijn

Ligt er nog ergens een pak kaarten te verstoffen in je kast? Pak die er dan maar snel bij, want je gaat ze nodig hebben. Hang aan iedere kaartsoort een bepaalde handeling. Harten betekent oraal bevredigen, trek je een klaver dan masturbeer je en de joker geeft je vrij spel – we noemen maar wat. Hoe lang je de move doet, ligt aan het cijfer op de speelkaart. Zo blijft het spannend!

Lees ook: Dit zijn de beste standjes als je een borreltje op hebt