Nog nooit een buttplug gebruikt? Dit is waarom je dat wilt proberen

Intiem door Jeanine

Ben je nieuwsgierig naar anale seks maar wil je eerst rustig aan beginnen? Het kan natuurlijk best spannend zijn, zeker als het de eerste keer is. Begin daarom eens met een buttplug. Het is een stuk laagdrempeliger om mee te beginnen en een ideale manier om te wennen aan het gevoel. Waarom zou je nog meer een buttplug gebruiken? Nou, hierom!

Lees ook: Anale seks? Begin eerst met anaal toys

Real deal

Speeltjes kunnen je seksleven een echte boost geven. Als je net begint met experimenteren, is het wel zo fijn om je voor te kunnen bereiden. Zeker als je voor de eerste keer anale seks probeert, helpt het om te oefenen met een buttplug voordat je voor de real deal gaat. Ze zijn er ook nog eens in allerlei soorten, maten en variaties. De keuze is reuze, laten we maar zeggen.

Plezier voor iedereen

Of je nu met een man of een vrouw het bed induikt, buttplugs zijn er voor iedereen. Sommigen vinden het niets, maar als je ervoor openstaat, kan het je seksleven naar een hoger niveau tillen. Er zitten namelijk veel zenuwen rondom je kringspier, dus het is heel normaal als je hier extra opgewonden van raakt. Als je anale seks nog een stapje te ver weg vindt, is een buttplug perfect om mee te beginnen. Het geeft je seksleven toch net een extra edge. Ben je toe aan meer? Dan kun je je booty alvast ‘opwarmen’ met je buttplug. Dat maakt de seks net wat makkelijker.

Verschillende soorten

Nog nooit eentje gebruikt? Blijf dan vooral even hangen, want er zijn meer soorten dan je misschien verwacht. Het speeltje was al een hele sensatie, maar er bestaan zelfs vibrerende buttplugs. Zo wordt je hoogtepunt helemaal spectaculair! Opblaasbaar, met een mooie steen aan de onderkant, penis replica’s en ook niet vibrerende modellen: er zijn zoveel soorten om mee te experimenteren. Wil je in je eentje het genot van echte anale seks ervaren? Dan is een buttplug met stootfunctie misschien iets voor jou. Ontdek vooral wat voor jou werkt en wat jij lekker vindt, dat is het allerbelangrijkste – en wie weet gaat er een wereld aan intense orgasmes voor je open.

Lees ook: Tips voor de eerste keer telefoonseks