Pijpen: dit zijn de beste tips van vrouwen

Intiem door Redactie Ze.nl

Pijpen. Je houdt ervan of... niet. Je mannelijke bedpartner kan er waarschijnlijk geen genoeg van krijgen. Met een goede pijpbeurt breng jij hem in de zevende hemel, dat staat vast. Wil jij een echte pro worden in blowjobs? Lees dan de beste tips van andere vrouwen.

pijpen tips

Lees ook: Pijpen? Volgens de mannen doe je dat het beste zó

Pijpen tip 1: Geniet ervan

"Wees zelfverzekerd en enthousiast tijdens het geven van een blowjob. Zelfs als je het gevoel hebt dat je niet weet wat je doet. Fake it until you make it."

Een goed begin is het halve werk en dat begint met je mindset. Als je denkt 'ew, moet ik dat echt in mijn mond stoppen' of 'als-ie maar niet in mijn mond klaarkomt', dan straal je dat ook uit. Niet bepaald leuk of opwindend voor de man tussen je lakens. Stel je even voor dat jouw partner met een zuur gezicht en tegenzin bij jou down under duikt. Jup, dat is een instant afknapper. Dus met een beetje enthousiasme kom je - naja, hij - al een heel eind tijdens het pijpen.

via GIPHY

Pijpen tip 2: Variatie

"Beweeg je lippen op en neer, beweeg je tong over de eikel, lik de hele lengte, gebruik één hand, gebruik twee handen, ga sneller, ga langzamer."

Duidelijk, toch? De hele tijd zuigen en op en neer gaan gaat snel vervelen. Variëren in tempo en bewegingen zorgen ervoor dat hij steeds meer opgewonden raakt. Bovendien kun jij door te experimenteren uitvogelen wat hij het lekkerst vindt. Extra tip voor een heftiger orgasme: edging. Bouw de intensiteit op en stop vlak voordat hij klaarkomt. Wacht even en voer dan het tempo weer op. Herhaal dit enkele keren tot hij op knappen staat. 

via GIPHY

Pijpen tip 3: Speeksel

"Gebruik veel speeksel bij het pijpen. Het hoeft er niet langs te stromen (hoewel sommige mannen dat extra lekker vinden), maar je mond moet nooit droog zijn."

Een natte pijpbeurt is een goede pijpbeurt. Veel speeksel is dus essentieel. Als je last van een droge mond hebt, kun je ook wat glijmiddel - eventueel met een smaak - gebruiken. 

via GIPHY

Pijpen tip 4: Lippen over tanden

"Sla je lippen over je tanden heen tijdens het pijpen. Het is minder vermoeiend voor je kaak en het zorgt voor meer druk op zijn penis als je zuigt."

Geen enkele vent geniet van schrapende tanden over zijn favoriete lid. Houd je tanden dus binnenboord tijdens orale seks. Maak het jezelf nog wat makkelijker door je lippen over je tanden heen te slaan. Dat is voor hem nóg lekkerder, omdat je automatisch meer wrijving op zijn erectie creëert. Probeer het maar eens uit op je vinger. Voel je het verschil?

via GIPHY

Pijpen tip 5: Gebruik je handen

"Gebruik je handen en je mond tegelijk. Laat je handen een verlenging van je mond zijn."

Het heet misschien 'orale seks', maar je handen mogen ook meedoen als je pijpt. Graag zelfs. Gebruik je handen ter afwisseling of als je kramp in je kaken krijgt. Beweeg ze tegelijk met je mond op en neer, maar probeer ook eens een draaiende opwaartse beweging te maken. Deze truc komt ook goed van pas als je het bed deelt met Mr. Big en hij niet volledig in je mond past. Ook hierbij geldt: zorg voor veel speeksel of glijmiddel.

via GIPHY

Pijpen tip #6: Vraag advies

"Leer meer over zijn piemel. Elke penis heeft verschillende drempels voor genot en pijn. Ik heb ooit een man meegemaakt die zo gevoelig was dat ik zijn zaakje niet eens kon aanraken. Terwijl een ander juist wilde dat ik zijn ballen sloeg. De beste blowjobs zijn afgestemd op de persoon.

Elke piemel is anders dus elke piemel moet je anders pijpen. De basics zoals hierboven genoemd gelden vaak voor de meeste mannen, maar je wordt pas een echte blowjob queen als je je pijpbeurt op maat geeft. Dus vraag om feedback en listen up

via GIPHY

Lees ook: Dit is het beste seksstandje volgens jouw sterrenbeeld

Bron: Reddit