Pijpen? Volgens de mannen doe je dat het beste zó

Liefde door Redactie Ze.nl

Pijpen vergt heel wat energie, techniek en trucjes, of zoals Samantha Jones uit Sex and the City het perfect wist te omschrijven: “Easy? Honey, they don’t call it a job for nothin’.” Omdat wij soms ook maar wat doen, is het handig als mannen hier en daar wat tips geven. Daarom: 9 tips en trucs van de heren zelf, waarmee je in een handomdraai de perfecte pijpbeurt tevoorschijn tovert.

pijpen mannen

1. Deep throaten

“Je hoeft niet de hele tijd te deepthroaten, doe het gewoon af en toe. Wissel af met verschillende andere technieken.”

2. Ballen

“De ballen mogen zeker niet worden overgeslagen. Zolang je ze maar niet probeert te zuigen alsof je het laatste beetje sap uit je Calippo probeert te krijgen.”

3. Enthousiasme

“Het is belangrijk dat een vrouw wel enthousiast aan de beurt begint. Het is ongelofelijk hoeveel er zijn die dát niet begrijpen. Een beetje aan mijn piemel zuigen en mega verveeld uit je ogen kijken… niet echt opwindend.”

4. (Nogmaals) ballen

“Het kan heel fijn zijn om de ballen een beetje te masseren. Dat kan op twee manieren: zo kun je je duimen roteren in een cirkelachtige beweging rond de ballen. Het is wel belangrijk dat ze een beetje vochtig zijn. De tweede manier is de palm van je hand gebruiken om de ballen in een opwaartse manier te masseren. Zachtjes en subtiel, alsjeblieft.”

5. Handen

“Een goede pijpbeurt gaat hand in hand met een fijne handmassage. Gebruik dus ook je handen erbij.”

6. Zelfvertrouwen

“Deepthroaten is natuurlijk een heerlijke fantasie, maar niets zo geil als een meid die weet wat ze doet en er enthousiast over is. Of dat nu met of zonder deepthroaten is.”

7. Doorslikken

“Eén meid met wie ik ooit seks had zal ik nooit vergeten. Toen ik bijna klaarkwam, begon ze me te deepthroaten en slikte ze tegelijkertijd door. Ze melkte als het ware de sperma uit mijn pik met haar keelspieren. Ik heb nooit meer zoiets meegemaakt: fantastisch.”

8. Strakke mond

“Span de spieren in je mond samen om de boel wat strakker te maken. Maar alsjeblieft: met je lippen óver je tanden.”

9. Tong (en ballen, nogmaals)

“Gebruik je tong om met de eikel en de ballen te spelen.”

Bonustip van ons

Smaken verschillen, wil je echt weten wat jouw bedparnter lekker vindt? Vraag het gewoon!

 

Via: Reddit

Lees ook: Dit is het beste seksstandje volgens jouw sterrenbeeld