Meer orale seks!

Intiem door Jet

Uit onderzoek is gebleken dat 60% van de mensen vaker gebeft/gepijpt wil worden. Dit onderzoek is uitgevoerd door erotisch postorderbedrijf Mail&Female onder meer dan 2000 mensen.

Waarom wordt er zo dan weinig gebeft en gepijpt? Mail & female geeft 7 redenen:

1. Je bent te moe om te beffen of pijpen
Orale seks is heerlijk, maar ook wel veel werk en gedoe, vooral als je moe bent! Maar bedenk wel dat je van (orale) seks uiteindelijk vrolijker en energieker wordt... Dus dat is voortaan geen excuus meer.

2. Je hebt gebrek aan ervaring
Oefening baart kunst en als je nog niet zoveel oefening hebt gehad, is het logisch dat je onzeker bent over je orale kunsten. Vraag aan je partner wat hij/zij lekker vindt, daar kun je nog wat van leren. Professioneel advies nodig? Hier vind je tips om beter te pijpen en te beffen.

3. Je bent bang om niet te kunnen tippen aan je voorgangers
Als je denkt aan je partners seksuele verleden, kun je je soms wat geïntimideerd voelen. Je gaat vergelijken en daar word je soms onzeker van. Probeer je te concentreren op het hier en nu, het verleden is het verleden, jullie zijn nu bij elkaar en geniet daar van!

4. Je vindt het een beetje vernederend
'Naar beneden gaan' bij iemand voelt voor jou een beetje onderdanig. Het voelt een beetje alsof je je partner aan het bedienen bent. Maar zie het liever als een geschenk van liefde. En als je partner het ook bij jou doet, is het een soort wederzijdse dienst, toch? 

5. Je vindt het moeilijk om je partners wensen te raden
Orale seks vraagt om meer concentratie dan neuken. Let goed op de signalen (zuchten, kreunen, hardheid en vochtigheid) van je partner en speel daar op in.

6. Je vindt het gewoon niet lekker ruiken en proeven
Het kan zijn dat je orale seks een beetje 'viezig' vindt, het is ook wel een erg intiem klusje. Maar probeer te bedenken dat smaak en geur heel belangrijk zijn bij seks. De geuren hebben namelijk een natuurlijke functie om de seksuele opwinding te vergroten...

7. Je vindt het moeilijk jezelf over te geven
Veel vrouwen vinden het ontzettend moeilijk om geen controle te hebben en om zich helemaal over te geven. Om heel egocentrisch hun eigen genot voorop te stellen en daar van te genieten. Toch is het heel belangrijk dat je dit leert. Je hebt namelijk, net als je partner, recht op genot!

Bron: Mail&Female

Geschreven door Jet