Waarom het niet erg is als hij een kleine piemel heeft

Intiem door Sabine

Wanneer je een relatie aangaat, komt er vroeg of laat vaak een moment waarop je hem zonder kleren ziet. Je hoopt natuurlijk dat de hoofdprijs tussen zijn benen bungelt, maar het kan maar zo dat hij iets kleiner is geschapen dan je misschien dacht. 
 
We weten dat een man er helemaal niets aan kan doen als hij wat kleiner is geschapen dan gemiddeld. We zullen het hem ook nooit kwalijk nemen. Er valt namelijk helemaal niets kwalijk te nemen. Het is namelijk helemaal niet erg dat hij niet zo groot geschapen is. 
 
Het gaat om zijn karakter
Je kunt wel een vent hebben met een ware olifantenslurf, maar wanneer hij een hartstikke stom persoon blijkt te zijn, heb je niets aan zijn grote schwanz. Een relatie wordt toch onderhouden door de persoonlijkheid van iemand. En er zit toch maar vaak weinig persoonlijkheid in zijn piemel. Seks is natuurlijk niet alles binnen een relatie. Bovendien kan hij alsnog een god in bed zijn wanneer hij wat kleiner is. 
 

Je wordt er avontuurlijk van
Als hij klein geschapen is, gooi je het sneller over een andere boeg. Je probeert sneller andere standjes uit die misschien wel fantastisch voor jullie werken. Wanneer hij groter is, beginnen jullie misschien pas met experimenteren wanneer jullie helemaal uitgekeken zijn op de meest voor de hand liggende standjes. 
 
Hij weet precies wat hij doet
Mannen die size olympic in hun broek hebben zitten, worden al snel te zelfverzekerd. Ze gaan ervan uit dat ze fantastisch zijn in bed en doen vaak maar wat, want die grote van ‘m klaart dat klusje wel. Een man die kleiner geschapen is, zal nooit zomaar wat doen. Hij wéét waar hij mee bezig is en wat wel en niet werkt voor vrouwen. 
 
Hij is niet egoïstisch tussen de lakens 
De grootte van de piel van de man kan heel wat doen voor een man zijn zelfvertrouwen. Wanneer hij een XXL-variant bezit, is hij vaak veel meer met zichzelf bezig. Een kleine geschapen man, is vaak al een beetje onzeker over zijn pielemans (wat helemaal niet nodig is), waardoor hij het erg belangrijk vindt om jou wel te plezieren. Het idee dat hij én slecht is in bed en klein schapen is, vindt hij namelijk verschrikkelijk. Wanneer zijn euh… moment is aangebroken, zal hij er zeker voor zorgen dat die voor jou ook nog komt. Jouw vent laat je de sterren van de hemel zien. Of nou ja, voelen. 
 
Hem oraal plezieren gaat net wat makkelijker
Het is niet per se ons favoriete seksonderdeel, maar hem zo af en toe pijpen hoort er nu eenmaal bij. We doen het omdat hij er super van geniet, maar wij wat minder wanneer hij er te ver in schiet. Wanneer hij wat kleiner geschapen is, zal je de kokhalspraktijken gelukkig kunnen overslaan wat pijpen voor jou alleen maar fijner maakt. 
 
 
Jij voelt je zekerder over jezelf
Het is echt niet ten nadeel van hem, maar dat hij niet perfect is, zorgt ervoor dat jij je naakt ook op je gemakt voelt bij hem. Dat is net zoals daten met een fitboy. Wanneer hij een superstrak lijf heeft, voel jij je ook al sneller opgelaten over je kleine buikje. Doordat zijn lichaam nét niet perfect is, vind jij het makkelijker om te omarmen dat jij ook geen perfect lichaam hebt.

Zou jij er een big deal van maken als hij klein geschapen zou zijn?