IJsklontjes tijdens de vrijpartij: zo doen jullie dat

Intiem door Maya Luz

Het wordt de komende tijd flink heet. We hebben dus behoefte aan verkoeling. Ook in de slaapkamer kan een beetje verkoeling geen kwaad, zeker als het erg heet wordt tussen jou en je partner. Dit is hoe jullie ijsklontjes kunnen gebruiken tijdens de vrijpartij.

Lees ook: Zo bereid je een triootje voor

Laat het smelten

Een hete vrijpartij begint met goed voorspel. Een goede manier om je partner te teasen is door het ijs te laten smelten over gevoelige plekken van hun lichaam. Denk hierbij aan de onderrug, oksels, nek, borst(en) en de binnenkant van de dijen. Een blinddoek hieraan toevoegen maakt dit nog spannender, aangezien jij of je partner niet kan zien waar de druppels zullen landen.

Ga naar beneden

Om jouw partner verder op te winden, kun je het ijs met je hand langzaam naar beneden laten glijden. Je partners geslachtsdeel stimuleren met het ijs, geeft een unieke sensatie waar jullie beiden geen genoeg van zullen kunnen krijgen. Wees hiermee wel voorzichtig en gebruik glijmiddel om te voorkomen dat het ijs vast komt te zitten. Zeker als het ijs net uit de vriezer komt, kan dit snel gebeuren. Breng glijmiddel aan op het geslachtsdeel van je partner en laat het ijs een beetje smelten in je hand voordat je ermee aan de haal gaat. Hoe meer vloeistof er daar beneden aanwezig is, hoe beter.

IJslolly

Wanneer een van jullie de ander gaat beffen, kan het ijs een bijzondere toevoeging zijn. Plaats het ijs onder je tong of tegen je gehemelte en lik erop los. Deze techniek is lastiger toe te passen bij een partner met een penis. Mocht je het toch willen proberen, dan kun je dit doen door je hand te gebruiken in combinatie met je mond. Aangezien je al iets in je mond hebt, is het hierbij handiger om je mond stil te houden en je tong en je hand het werk te laten doen.

Deze techniek kun je tot slot nog toepassen wanneer jullie geïnteresseerd zijn in anale seks. Gebruik het ijs hierbij alleen aan de buitenkant van de anus, en draai er rondjes omheen. Dit kun je doen met je handen, of met het ijs in je mond.

Lees ook: Tips voor de beste anale seks