Tips voor de beste anale seks

Intiem door Ze.nl

Anale seks is vaak een groot taboe. Het lijkt voor de meeste vrouwen erg pijnlijk en een tikkeltje smerig. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Een beetje geduld en een goede voorbereiding is ook voor dit karweitje het halve werk. Dus ben jij nieuwsgierig en zou jij graag een keer willen experimenteren met je back door? Deze gouden tips zullen het verschil maken tussen een ruwe rit en intens genot.

Lees ook: 6 vrouwen over hun beste seks ooit

Consent

Veel mannen dromen ervan om via de achterdeur naar binnen te gaan. Maar het kan ook zo zijn dat jouw (bed)partner hier helemaal niet op zit te wachten. Om awkward situaties in de slaapkamer te voorkomen kun je eerst het beste peilen of hij het ook wel ziet zitten.

Glijmiddel

Je anus is in feite een uitgang, geen ingang. In tegenstelling tot je flamoes is je achterwerk dan ook eigenlijk niet gemaakt voor seks en word je van achter ook niet vanzelf vochtig. Zorg dus dat jouw nachtkastje rijkelijk is gevuld met glijmiddel op siliconenbasis.

via GIPHY

Toiletbezoek

Aangezien het een uitgang is, is het niet gek dat veel dames bang zijn dat er uitwerpselen aan het matras of ergens anders aan zullen blijven kleven. Doe één uur voor de daad nog even een grote boodschap om veel schaamte te voorkomen.

Hygiëne

Neem voor en na de anale daad wel even een douche voor een extra hygiënisch gevoel. Gebruik parfumvrije zeep om vervelende kwaaltjes te voorkomen. Vind je dit niet voldoende? Er zijn ook speciale anale douches voor een grondige spoeling van je achterste.

Veiligheid

Van stimulatie naar penetratie? Ga nooit over van anale op vaginale penetratie! Een condoom voorkomt niet alleen soa’s en infecties, maar maakt het ook makkelijker om van anaal naar vaginaal te gaan. Rubbertje eraf, een nieuwe erom en switchen maar!

Ontspan

Alleen glijmiddel is niet voldoende. Om er gemakkelijk in te kunnen glijden, is het van belang dat je lichaam helemaal zen is. Je hebt namelijk twee sluitspieren die je goed moet laten ontspannen. Dit kan even duren, dus een massage vooraf is een goed begin.

Voorspel

Lang voorspel is echter dé sleutel tot ‘het gat’. Hoe meer opgewonden je bent, hoe fijner de ervaring zal zijn. Luister ook goed naar je lichaam. Je merkt het echt wel wanneer jij er klaar voor bent. Je derrière rekt niet zo geleidelijk mee als je vagina. Verwacht dan ook niet dat hij er in één keer in zal glijden. Probeer het van achter eerst een beetje te stimuleren met een vinger of een speeltje en veel glijmiddel.

Geniet

Tot slot: geniet! Als je niet geniet geef dit dan aan. Doet het zeer of is het niets voor jou? Stop dan meteen en bespreek hoe je het de volgende keer wel graag zou willen. Of juist dat je het nooit meer wil. Vergeet niet: oefening baart kunst... 

via GIPHY

Lees ook: 21 sexy appjes om naar je lover te sturen