Top 5: seksstandjes voor in de douche

Intiem door Juliët

Een heerlijke douche in combinatie met een stomende sessie. Seks in de douche is een keer wat anders. Let er alleen wel op dat je niet uitglijdt. Oops. Gelukkig zijn de volgende vijf standjes ideaal voor onder de douche. Voor welke standje ga jij?

Top 5 seksstandjes voor in de douche

Met de volgende 5 standjes ga je een stomende sessie tegemoet. Welke is jouw favoriet?

1. Doggy style

Dit is een standje dat waarschijnlijk het meeste wordt uitgevoerd onder de douche. Let er alleen wel op dat de voorovergebogen partij zich ergens aan vast moet kunnen houden. Leun tegen de muur aan. Mocht dit nou niet lukken, kan je partner jouw polsen vasthouden langs je heupen. Zo heeft je parnter ook nog wat meer stabiliteit. Scheelt weer!

2. Balletdanseres

Klinkt alsof je er erg lenig voor moet zijn. Toch is het wel de moeite waard in de douche. Met het ene been sta je in de lucht en met de andere stevig aan de grond. Leun met je lichaam tegen de muur en laat je partner je been vasthouden. Een echt pluspunt is: je kunt elkaar aankijken of zoenen.

3. Standje spierballen

Je spierballen kunnen hierbij niet missen. Bij dit standje wordt je door je partner opgetild. Het zware werk is dus voor één van jullie. Klem je benen rond de heupen van de ander en leun met je rug tegen de muur. Ideaal, want zo kun je zoenen, knuffelen en seksen tegelijk. Hou het wel kort, want anders begint het fysiek erg zwaar te worden.

4. Zittend

Stabiliteit is nooit verkeerd en al helemaal niet in de douchecabine. Neem lekker een krukje of stoel mee en ga daarop zitten. Een sessie orale bevrediging. Wat je natuurlijk ook kunt doen, is bovenop je partner gaan zitten. De kans op klaarkomen is een met dit standje een stuk groter.

5. Op de grond

Het is wel handig om een grote douche of kleine partner hiervoor te hebben, want anders is het bijna niet mogelijk om op deze manier te seksen. Maar hoe werkt dit dan precies? De één zit op de grond van de douche en de ander kruipt erbovenop. Uitglijden gaat in ieder geval niet gebeuren, maar pas wel op voor die scherpe tegels. Een bezoekje aan de huisarts lijkt me niet heel ideaal.

Laat vooral al je verwachtingen los en ga er lekker ontspannen in. Van massages, knuffels of een zoenpartij. Genieten daar gaat het om. Naar welk standje jouw voorkeur gaat ligt niet alleen aan wat je fijn vindt, maar ook aan je lengte, postuur, lenigheid en conditie. Daar zijn we nu wel achtergekomen.