Geraldine Kemper doet boekje open over onzekerheden: "wilde grotere borsten"

Media door Elsemieke

Geraldine kennen we als presentatrice van Spuiten en Slikken, maar ook vanwege haar documentaires over maatschappelijke onderwerpen. Voor haar nieuwste programma 'Tussen De Lakens met Geraldine' deed ze onderzoek naar de orgasmekloof en de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen. Aan LINDA. vertelt ze over haar eigen onzekerheden.

Geraldine Kemper open over onzekerheden

Beste standjes om je G-spot te stimuleren

Geraldine Kemper onderzocht in Tussen de lakens met Geraldine de emancipatie van de vrouw in bed. Dat we in 2022 nog steeds een orgasmekloof hebben, is eigenlijk nogal bizar om te bevatten. Aan LINDA. doet ze een boekje open over haar eigen onzekerheden. Ook poseert ze topless in het blad. "Toen deze shoot eraan kwam, heb ik voor de spiegel gestaan: hoe zien ze eruit als ik zo beweeg, of zo?” De presentatrice zegt ook dat ze best wel onzeker is over haar borsten. "Ik ben blij met mijn tepels en de omvang van mijn borsten, maar ik had ze wel graag wat steviger gehad." Online krijgt ze regelmatig kritiek over haar uiterlijk. "Dat ik zo plat als een dubbeltje ben, of waarom ik ze niet laat vergroten. En in ons vakgebied waar uiterlijk het eerste is waar mensen naar kijken, ben je er toch mee bezig." 

Schaamlip verkleining

In haar nieuwe programma onderzocht Geraldine niet alleen de seksuele ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, maar zelf schuwt ze ook niet om te vertellen over haar eigen seksualiteit. Zo liet de presentatrice bijvoorbeeld een gipsafdruk maken van haar vulva en vertelt ze dat ze zo onzeker was over haar eigen vulva, dat ze overwoog om een operatie te laten doen. "Ik dacht dat mijn lippen te lang waren." Daarnaast ging ze in het programma ook in gesprek met haar eigen moeder over seks over onder andere gelijkheid tussen het orgasme van een man en vrouw in bed. "Ik kom niet klaar van penetratie."

Lees ook: Nog nooit klaargekomen, met deze tips kom je er wel

Foto: BrunoPress