Zien: Waylon deelt nieuwe gezinsfoto: "echte koestermomentjes"

Media door Elsemieke

Waylon en Bibi Breijman hebben er samen een heftige periode opzitten. De twee werden onlangs ouders van hun tweede kindje, maar tegelijkertijd kwam ook in de media dat Waylon een scheve schaats had gereden. Op Instagram deelt Waylon ondanks alles een mooi kiekje van zijn kinderen.

Na een roerige periode, delen zowel Waylon als Bibi Breijman een nieuwe gezinsfoto op Instagram. Dat was vooral voor Waylon even geleden, want sinds naar buiten kwam dat hij Bibi heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap, was hij minder actief op The Gram. Nu vond hij het kennelijk weer tijd voor een nieuwe update. Met dochter Teddy en zoon Chester loopt Waylon over het strand. 'Blue skies smiling at me, nothing but blue skies do I see, bluebirds singing a song, nothing but bluebirds all day long.", schrijft hij als caption. 

Zuinig op zijn

De foto is inmiddels al meer dan 15.000 keer geliket en meer dan 500 mensen lieten een reactie achter. “Wees er maar zuinig op”, aldus een van hen. Iemand anders: “Prachtige foto van een trotse papa met zijn mooie lieve kindjes.”Waylon kan op steun rekenen van zijn volgers. 'Mooie maar vooral lieve foto, koestermomentjes', reageert een volger. Een ander schrijft weer: 'Wees er maar zuinig op.' 

Bibi Breijman heeft deze bijzondere woning in Den Haag gekocht

Waylon beschermen

Door haar zware bevalling was Bibi Breijman nog hulpbehoevend op het moment dat het nieuws naar buiten kwam. "Ik was verdrietig, boos, teleurgesteld, gebroken en in shock." Ondertussen stapelden de stroom negatieve berichten binnen. "Wat ben jij toch k****r dom. Ik hoop niet dat je dochter ook zo'n hoer wordt." Ze durfde niet meer naar buiten te gaan, omdat ze het gevoel had dat ze werd opgejaagd. "Ik voelde me een slechte moeder, omdat ik niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd die dat helemaal niet verdiende." Ze probeerde haar gezin te beschermen én Waylon. "Al die haat bracht ons ook dichter naar elkaar toe. Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter."

In de wolken: Bibi Breijman deelt schattige foto met baby Chester