Bibi Breijman openhartig over moeilijke tijd na vreemdgaan Waylon: "val gewoon op slappe lullen"

Celebs door Jennifer

Zo'n jaar geleden waren Bibi Breijman en zanger Waylon nog hét gesprek van de dag, maar niet in positieve zin. Voor Waylon althans, want hij vertelde toen openhartig te zijn vreemdgegaan op zijn zwangere vrouw. Doordat zij uiteindelijk wel bij hem bleef, kreeg ze zelf ook een hoop kritiek te verduren. Hier schreef ze ooit een liedje over, wat nu haar debuutsingle Toverdrank en de start van haar solocarrière.

Bibi Breijman over moeilijke periode na vreemdgaan Waylon

Het moment dat Waylon vertelde aan Bibi Breijman over zijn vreemdgaan, zorgde natuurlijk voor een hoop verdriet en pijn bij de influencer en zangeres. Niet alleen hadden ze al een kindje samen, Teddy, ook was ze nog een keer zwanger van hem. En tijdens deze zwangerschap is hij dus vreemdgegaan op haar. Hartstikke pijnlijk, maar toch probeerden ze het wel nog samen op te lossen. Ze wisten allebei namelijk wel zeker: de verliefdheid was er nog steeds.

In een interview met Shownieuws over de debuutsingle van Bibi vertelt ze, dat de moeilijke periode na het vreemdgaan van Waylon ook een reflectieperiode was voor haar. "Ik dacht: ja, ik ben zelf ook weleens fout geweest in het leven. En dit hoort ook bij het leven," vertelt ze. Ze zag in dat ze iets moois - een gezin - hadden om voor te vechten. Overigens voelde ze zich wel heel kwetsbaar door de nasleep van haar zwangerschap. De hormonen gierden nog door haar lijf.

Slappe lul

Ze heeft Waylon ook zeker gehaat. "Natuurlijk," zegt ze. "Maar haat en liefde ligt echt heel dichtbij elkaar." Ze vond hem vlak na het statement ook een "slappe lul", maar: "Ik val gewoon op slappe lullen. Ik kan er niets aan doen." Ze hoeft geen 'kantoortype', maar heeft liever een rauwe artiest als Waylon. Ze is zelf natuurlijk ook een muzikant en hartstikke creatief. "Creatief zijn kan je niet zonder een bloedend hart," vertelt ze tegen de interviewer. "Af en toe moet je gewoon even door de pijn heen."

Debuutsingle Toverdrank

Ruim drie jaar geleden startte Bibi haar droom om een eigen album te maken. Alleen vertelde ze een maand geleden pas, dat ze met een album zou komen. Vandaag, op vrijdag 8 september 2023, is alvast haar debuutsingle Toverdrank uitgekomen. Dit liedje gaat dus over bovenstaande periode met Waylon, nadat hij vertelde over zijn vreemdgaan. Ze kreeg de inspiratie voor het liedje, terwijl ze onder de douche stond met haar kind. Aww! Ze ging op dat moment door een "donkere tijd". Ze kreeg zoals gezegd ook veel negatieve comments over zich heen, doordat ze trouw bleef aan haar man. "Al die meningen brachten mij veel dichterbij mezelf en wat ik belangrijk vond in het leven," legt ze vervolgens uit.

Haar album staat dan ook vol met nummers, waarin ze zeer persoonlijk is naar haar luisteraars. Ze heeft toen namelijk alles van zich afgeschreven. Het album gaat Luchtkasteel heten en komt ergens in oktober 2023 uit.

Lees ook: Dit is waarom het dochtertje van Bibi Breijman twaalf opa's en oma's heeft