Waylon bedroog Bibi Breijman uit paniek: "werkte beneden niet meer goed"

Celebs door Elsemieke

Het was het gesprek van de dag: Waylon heeft zijn vriendin Bibi Breijman bedrogen tijdens de zwangerschap van zoontje Chester. In 'Boerderij Van Dorst' vertelt de zanger voor het eerst over de demonen waar hij mee kampte. Zo zou het bij hem 'beneden allemaal niet meer lekker werken'.

Waylon in Boerderij van Dorst

Nadat meerdere juice channels berichten over de vreemdgaan-geruchten rondom Waylon online gooiden, besloot de zanger zijn vreemdgaan zelf toe te geven via Instagram. "I fucked up", schreef hij op zijn account  Bij presentator Raven van Dorst doet de zanger voor het eerst een boekje open over de hele rel. "Het was niet per se chic. Ik ben een klootzak. We zijn in therapie gegaan, want het was een heel heftige periode", zo vertelt Waylon.

Bibi Breijman heeft deze bijzondere woning in Den Haag gekocht

Demonen

Waylon sprak met Raven ook over de 'demonen in zijn hoofd', want de zanger heeft naar eigen zeggen een geschiedenis met verslavingen. "Ik kom niet per se uit een milieu waarin aangemoedigd werd om met iemand te gaan praten." Waylon vervolgt: "er zijn blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had."

Waylon zou vervolgens 'uit paniek' Bibi hebben bedrogen tijdens haar zwangerschap. "Het is heel heftig om als man te ervaren 'hé fuck, m'n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand?' Het meest mannelijke wat je bezit, kan je op dat moment niet delen. Ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelofelijk stomme fout heeft gemaakt, die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat nog een veel groter probleem heeft veroorzaakt."

Verdriet van Bibi Breijman

Waylon zegt dat hij en Bibi samen aan de relatie proberen te werken. “We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. Het is best wel een heftige periode geweest, omdat je toch ook net drie weken een kindje hebt. Je zit middenin een kraamperiode, en dan komt dit naar buiten." Waylon heeft enorme spijt omdat hij Bibi zo verdrietig zag. "We gaan met elkaar verder, we zijn nog steeds verliefd. We zijn sterk met z'n tweeën. We gaan dit overleven, dat hebben we met elkaar afgesproken."

De aflevering van Boerderij van Dorst met Waylon is maandagavond om 21:15 te zien op NPO1.