Dit is waar de vonk tussen Maan en Karel van Goldband oversloeg

Celebs door Elsemieke

Als je afgelopen zomer op Lowlands was, dan had je de eer om een optreden vol passie te aanschouwen van Karel Gerlach van Goldband en zangeres Maan. De twee zijn aan het daten! Op de radio vertelt Maan wanneer de vonk tussen haar en Karel oversloeg.

Goldband-zanger Karel Gerlach en zangeres Maan 

De kans was aannemelijk dat Maan en haar vorige liefde Tony Junior nog wel bij elkaar zouden komen. Tenminste: misschien als het aan Tony lag dan. Tony Junior heeft namelijk zelfs een string van Maan boven zijn bed hangen. Dat de twee niet meer samen komen is nu wel duidelijk, want Maan is verder gegaan met haar leven. Ze stond deze zomer als verrassing op het podium tijdens het optreden van Goldband op Lowlands. Vanaf dat moment was duidelijk: Maan en Goldband-frontman Karel hebben het heel gezellig! 

Stiekem

Goldband en Maan hebben donderdag hun eerste nummer samen uitgebracht, genaamd 'Stiekem'. In het radioprogramma 'De 538 Middag met Frank' vertelde Maan dat de vonk oversloeg in de studio. De zangeres stelde voor aan de band om samen de studio in te gaan. "Ik was bezig met een album en wilde hun er graag op hebben." Eenmaal in de studio ontstaat het liedje, "en wat meer", aldus Maan. Toch is dat alles wat ze wil vertellen. "Dit soort dingen zijn ook privé en aan jezelf om uit te zoeken en te ontdekken."