Vonken spatten er vanaf bij Goldband-zanger Karel Gerlach en Maan op Lowlands

Celebs door Elsemieke

Als je afgelopen weekend op Lowlands was, dan had je de eer om een optreden vol passie te aanschouwen van Karel Gerlach van Goldband en zangeres Maan. De twee zijn namelijk aan het daten! Sterker nog, de zanger zegt tegen het ANP dat hij verliefd is op Maan.

Goldband-zanger Karel Gerlach en zangeres Maan daten 

De kans was aannemelijk dat Maan en haar vorige liefde Tony Junior nog wel bij elkaar zouden komen. Tenminste: misschien als het aan Tony lag dan. Tony Junior heeft namelijk zelfs een string van Maan boven zijn bed hangen. Dat de twee niet meer samen komen is nu wel duidelijk, want Maan is verder gegaan met haar leven. Ze stond dit weekend als verrassing op het podium tijdens het optreden van Goldband op Lowlands. De zangeres zong een stukje mee met het nummer Ik Haat Je. Toen ze vertrok werd er door het publiek luid gejuicht toen ze Karel een knuffel gaf. Als die twee niet iets hebben, weten wij het ook niet meer!

maan goldband

Maan en Goldband zanger-Karel Gerlach zijn aan het daten

Aan het ANP vertelt Karel Gerlach van Goldband dat hij verliefd is op Maan. De zanger wil het alleen nog geen relatie noemen. "We hebben gewoon een leuke tijd samen.” Het Haagse Goldband telt drie leden: Gerlach, Milo Driessen en Boaz Kok. Boaz en Milo zijn alvast enthousiast over de match tussen Goldband en Maan. "Ze zijn fucking leuk samen. Ze gaan trouwen en kinderen maken.”