Oeps: De nieuwe hit van zangeres Maan blijkt nogal vunzig

Media door Roos

Zangeres Maan, bekend van The Voice of Holland, heeft op dit moment een nieuwe hit te pakken met het nummer Spijt. Samen met Jonna Fraser zingt ze met name over liefdesverdriet, maar een oplettende luisteraar hoort heeeel iets anders voorbij komen... Hij stuurde het in naar 3FM Mama Appelsap en die lagen dubbel van het lachen. 

Lees ook: Meghan Markle zit met benen over elkaar en de wereld wordt gek

Neuken

Bij het populaire onderdeel Mama Appelsap van het 3FM-dj duo Mark en Rámon kunnen luisteraars tips insturen van liedjes waar de songtekst nét even anders klinkt dan wat er echt gezegd wordt. Zo tipt luisteraar Giel dat hij in de nieuwe hit van Maan iets heel schunnigs voorbij hoort komen. De zangeres zingt op een zeker moment 'laten het niet altijd merken', maar Giel hoort 'laten we niet altijd neuken'. 

Wanneer de dj's het fragment laten horen liggen ze dubbel van het lachen. Rámon roept zelfs uit: "Nouja! Wauw, wat een tip! Dat ik daar zelf niet op kom!" Overigens gaan de credits nu naar luisteraar Giel, maar de nieuwe hit van Maan is het meest ingestuurde fragment van dit moment bij Mama Appelsap. 

Hoor jij het ook?

Lees ook: Beyoncé wordt gered van zwevend podium tijdens concert