Lifestyle / Celebs
Celebs

Foutje: Meghan Markle zit met benen over elkaar en de wereld wordt gek

Reageer 0

Van selfies, rode lippenstift en felgekleurde nagels naar hoedjes, huidskleurige panty's en buiginkjes. Sinds Meghan Markle met prins Harry is getrouwd, moet ze zich aan een hele hoop regeltjes houden. En dat is niet altijd even makkelijk voor de vrijgevochten Meghan - tja, voor wie wel? Zo mogen royal dames niet met hun benen over elkaar zitten en dat was de Duchess even vergeten tijdens een belangrijk fotomoment.

meghan markle

Lees ook: Meghan Markle schrijft geschiedenis met nominatie

No peep show

Het is royal etiquette dat dames van de Britse koninklijke familie niet mogen zitten met de benen over elkaar. De knieën en voeten moeten naast elkaar blijven. Wel mogen de enkels gekruisd worden in de zogeheten Duchess slant pose. De reden dat deze pose bestaat is zodat fotografen geen sneak peek van het ondergoed van de royals krijgen. 

Foutje, bedankt

Het ging Meghan heel goed af bij alle royal evenementen, maar ja... ze is ook maar een mens. Tijdens een fotomoment vandaag bij Buckingham Palace vergat ze eventjes dat ze haar benen niet over elkaar mocht leggen. Hoewel ze haar benen snel schuin legde, houdt de 'fout' toch de gemoederen bezig. Gelukkig zijn er ook wel reacties dat er van een mug een olifant wordt gemaakt.

Zie hier het moment waar het omgaat.

Meghan is niet de enige die af en toe de koninklijke etiquette vergeet. Ook wijlen prinses Diana en Kate Middleton zijn weleens op de foto gezet met hun benen over elkaar. Dus dit 'schandaal' waait ook weer vanzelf over.

Lees ook: Yay! Dit is wanneer Suits seizoen 6 op Netflix te zien is

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen