Yes! Glennis Grace blaast jury omver met auditie America's Got Talent

Celebs door Michelle Habets

Dat Glennis Grace een prachtige stem heeft, wisten we in Nederland natuurlijk allang. En ook in Amerika zijn ze daar nu van op de hoogte. De zangeres blies met het nummer Run To You van Whitney Houston zowel de jury als het publiek compleet omver tijdens haar auditie bij America's Got Talent. 

Glennis Grace

Lees ook: Meghan Markle schrijft geschiedenis met nominatie

Twitter gaat los

Via Twitter laat Glennis weten dat ze door is naar de volgende ronde. "Dit is een droom die uitkomt. Wat een waanzinnige ervaring! Dank je wel America's Got Talent en dank aan alle fans!", schrijft ze in haar tweet. Ook na haar auditie is America's Got Talent nog steeds onder de indruk van Glennis' stem. "Je moet wel een hele grote zangeres zijn om Whitney Houston te kunnen zingen", schrijven ze op Twitter.

Sneakpeek

Gisteren verscheen er al een sneakpeak van haar auditie waarin de zangeres toegaf wel een beetje zenuwachtig te zijn. Uiteindelijk waren die zenuwen nergens voor nodig, want de Nederlandse Whitney Houston kreeg een staande ovatie van de jury. En eerlijk is eerlijk: na het bekijken van haar auditie, beginnen wij ook spontaan te juichen. 

Lees ook: Yay! Dit is wanneer Suits seizoen 6 op Netflix te zien is

Beeld: Brunopress