Dit is waar je Ayleen Bella uit Ex on the Beach Double Dutch van kan kennen

Celebs door Elsemieke

Vandaag konden we weer een verse aflevering van het achtste seizoen van MTV kijken en er kwam ook gelijk weer een nieuwe ex in de villa terecht. In aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch maakte Ayleen Bella haar entree in de villa. Kwam ze je bekend voor? Kan goed, want eerder viel ze op in Temptation Island. We vertellen je vandaag alles over deze beauty.

Dit is waar je Ayleen Bella uit Ex on the Beach Double Dutch van kan kennen

Aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch was weer een aflevering vol emotie, ruzie en lust. De Tablet of Terror was in goede shape en verwelkomde maar liefst drie nieuwe bewoners. In aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 kwam ook Ayleen Bella de show stelen. Herken je haar ergens van? Dat zou goed kunnen! De knappe dame deed twee seizoenen geleden mee aan een ánder realityprogramma, namelijk Temptation Island. Je kan Ayleen ook al kennen van haar deelname aan Temptation Island 2019, waar ze het Heikki probeerde lastig te maken. Heikki deed samen met 'zijn' Milou mee aan drama in paradise. Heikki mistte haar enorm en hij zocht destijds daarom troost bij verleidster Ayleen. Hij had het zó leuk met haar, dat er zelfs dat ‘gevoelens ontstonden’ voor Ayleen! 

Drama in Ex On The Beach Double Dutch aflevering 2

Ayleen kwam uit de zee als ex van Luca, maar heeft ook al eens iets gehad met Joao. Ze hebben gezoend, maar volgens Jao hadden ze ook seks gehad. Alhoewel: Ayleen ontkent dit! “Deze ex kan écht voor heel veel drama gaan zorgen”, zei Luca al direct. Ayleen is niet helemaal vrolijk geworden van zijn uitspraken. "Ik vind het heel raar als je zoiets zegt, terwijl je het niet hebt gedaan. En al helemaal als je wél gewoon de kans hebt gehad om het echt te doen. Dat vind ik wel een beetje raar.” 

Dit is waar je Romée van Zandvoort van Ex On The Beach van kunt kennen