Hoera! De baby van Waylon en Bibi is geboren en dit is de naam

Celebs door Roos

Bibi Breijman is dit weekend bevallen van haar eerste kindje. Samen met vriend Waylon werd ze dit weekend al gespot in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag, waardoor de geruchtenmolen al op volle toeren draaide. Inmiddels hebben beiden via Instagram bevestigd dat ze een kerngezonde dochter hebben gekregen. 

Baby Teddy

Bibi en Waylon zijn ouders geworden van dochtertje Teddy en op Instagram spat de liefde ervanaf. Bij de zoete foto's schrijft Waylon: "Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten... Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨"

Ook kersverse moeder Bibi is zo trots als een pauw: "Welkom op de wereld lieve Teddy, we houden van jou 💕 !"

Gefeliciteerd Bibi en Waylon!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welkom op de wereld lieve Teddy, we houden van jou 💕 !

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja...je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten... Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on

Lees ook: Gespot: Meghan Markle's babybuikje goed te zien in prachtige galajurk