Zangeres Doja Cat eert poes overleden Karl Lagerfeld op perfecte manier tijdens Met Gala

Celebs door Jennifer

Elk jaar is het Met Gala weer een bijzonder feestje met vaak unieke outfits. Dit jaar stond het gala in New York volledig in het teken van de overleden modeontwerper Karl Lagerfeld. Het fashion icon stond niet alleen bekend om zijn zwarte zonnebril, maar ook om zijn schattige Birmaanse poes Choupette. Daarom werd niet alleen Karl, maar ook zijn poes geëerd door een aantal celebs waaronder zangeres Doja Cat. En zij deed haar naam zeker eer aan!

Poes Choupette op Met Gala

In eerste instantie was poes Choupette, van de overleden modeontwerper Karl Lagerfeld, persoonlijk uitgenodigd op het Met Gala door Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour. Helaas kon de poes alleen niet komen, zo schrijft poes Choupette op haar eigen Instagram: "Een heleboel mensen hebben me uitgenodigd om over de rode loper te wandelen van het Met Gala als eerbetoon aan daddy. Maar wij kozen er liever voor om rustig thuis te blijven." Ah! Gelukkig waren er wel een aantal celebrities, die poes Choupette alsnog naar het Met Gala brachten. Nou ja, op hun eigen manier dan.

Zo kwam 30 Seconds To Mars-zanger Jared Leto volledig in kattenkostuum over de rode loper van het Met Gala. Geniaal! Al was de outfit van zangeres Doja Cat misschien nog beter. Niet alleen eert zij de poes van de overleden Karl, ook doet ze haar naam eer aan door zich helemaal in te leven in haar rol.

Doja Cat helemaal in haar rol

Zangeres Doja Cat verschijnt namelijk niet alleen in een prachtige jurk van Oscar de la Renta met glitteroortjes en een kattenneus. Ze gedraagt zich ook de hele tijd als poes. Zo gaat op TikTok een video viral, waarin ze wordt geïnterviewd door Emma Chamberlain. Emma probeert in ieder geval een gesprek aan te gaan, maar echt goed lukt dat niet. Doja Cat is een poes, hè? Die praten natuurlijk helemaal niet! *wink* Het enige wat er op de rode loper uitkomt is 'miauw'. Hilarisch!

@dannydoesntknow

Doja cat and emma chamberlain at the met gala was what we all need 😳💀

♬ original sound - Cody

Natuurlijk zorgen de twee celebs met hun poezenoutfits voor een hoop reacties. Zo vragen de mensen op Twitter zich af, wat Doja Cat en Jared Leto dachten op het moment dat ze elkaar zagen. Who wore it better? Hoe dan ook hebben beide celebs gezorgd voor een onvergetelijk Met Gala 2023.

Lees ook: F1-coureur Fernando Alonso reageert op eigen wijze op date-geruchten Taylor Swift