Dit is wat Echte Meisjes-winnares Kelly gaat doen met haar gewonnen 10.000 euro

Celebs door Jennifer

Een aantal maanden geleden konden we nog genieten van de hilarische taferelen in Echte Meisjes In De Jungle. In de finale gaat realityster Kelly Heruer er uiteindelijk met het finalegeld van 10.000 euro vandoor. Inmiddels staat het geld op haar bankrekening, dus kan ze eindelijk ermee doen wat ze wil. Dat worden een hoop vakanties, etentjes en drankjes! Of toch niet?

Echte Meisjes In de Jungle-winnares Kelly

De grote finale van Echte Meisjes In De Jungle was nog een ware strijd tussen Diva en Kelly. Na een lange zoektocht naar het gigantische spaarvarken komt Kelly het snelst aan bij presentator Valerio Zeno. Ze weet daar niet hoe snel ze een slok van het aangeboden drankje moet nemen. Een verdiende winnares, die dan natuurlijk ook een mooi geldbedrag mag winnen. Hoewel de finale alweer twee maanden geleden was, kreeg ze het geldbedrag van 10.000 euro pas zo'n twee weken geleden. Dat vertelt ze in aflevering 7 van RTL Boulevards Realitea. Nou, de grote vraag is dan natuurlijk: wat gaat ze met het geld doen?

Tripje naar Disneyland

Met 10.000 euro kun je aardig wat dingen doen. Toch houdt Kelly zich voorlopig nog even in. Zo zegt ze tegen presentator Fawry: "We gaan er lekker van naar Disney en voor de rest zet ik het gewoon lekker op een spaarrekening." Ze legt daarbij uit, dat je natuurlijk altijd onverwachte kosten kan krijgen, bijvoorbeeld door een kapotte auto. Slim!

Nou, waarschijnlijk zien we de foto's van het tripje naar Disneyland nog wel terug op Kelly's Instagram. Al wordt haar kindje tegenwoordig wel onherkenbaar gepost, nadat ze een hoop lelijke opmerkingen heeft gekregen over haar kind. Ze kan op zich goed tegen negatieve berichten, maar niet als het om haar kind gaat. "Op een gegeven moment werd het echt erg, want het was niet alleen 'je bent een slechte moeder' of zo. Het was echt iets van: 'Ik hoop dat je kind dood gaat', 'ik hoop dat je dikke kind stikt'." Nou, dan is het begrijpelijk dat ze even terugdeinst.

Lees ook: Kelly van Echte Meisjes in de Jungle openhartig over cosmetische ingrepen