Yes! Vanaf deze datum start het nieuwe seizoen van B&B vol liefde

Media door Jennifer

Pak je agenda snel erbij als je fan bent van B&B vol liefde. RTL heeft namelijk eindelijk de datum bekendgemaakt, wanneer het derde seizoen van B&B vol liefde van start gaat. We kunnen nu al niet wachten om de B&B-eigenaren te volgen in hun zoektocht naar de liefde.

Releasedatum B&B vol liefde seizoen 3

In het tv-programma B&B vol liefde volgen we acht bed & breakfast-eigenaren in het buitenland, die op zoek gaan naar de liefde. De eigenaren hopen zo een lieve, leuke partner te vinden uit Nederland, die openstaat voor een tof liefdesavontuur in een buitenlandse bed & breakfast. Het programma is zo'n succes, dat er ook al een winterse variant aankomt: Winter vol liefde. Dit zal ergens in het najaar komen. Dat duurt nog wel even, maar gelukkig hebben we dan in de tussentijd B&B vol liefde seizoen 3.

Releasedatum

Al moet je voor het nieuwe seizoen van B&B vol liefde ook eventjes geduld hebben. Maar hé, de tijd vliegt altijd voorbij. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde begint namelijk in de zomer op 10 juli 2023. Vanaf deze datum kunnen we elke dag, van maandag t/m vrijdag, de B&B-eigenaren volgen in hun zoektocht. Het programma is dan weer traditioneel elke avond te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Lees ook: Debbie uit B&B Vol Liefde showt hoogzwangere lijf