Debbie uit B&B Vol Liefde showt hoogzwangere lijf

Media door Elsemieke

Ze was één van de meest opvallende karakters tijdens het eerste seizoen van B&B Vol Liefde: de goedlachse Debbie uit Italië. De liefde vond ze niet in het programma, maar wel erna. Het gaat zelfs zo goed in de liefde, dat Debbie zwanger is van haar eerste spruit! En ze showt ons haar babybuik.

Debbie uit B&B Vol Liefde toont babybump

Debbie ontving maar liefst vier mannen in haar B&B tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde. Melvin, Pascal, Jelmer en Chris voldeden allemaal niet aan haar eisen voor een droomman, dus mochten ze weer vertrekken. Debbie zocht naar diepgang en die heeft ze uiteindelijk alsnog gevonden in Vincenzo. De twee laten er dus geen gras over schroeien. "Mocht je je afvragen waarom de afgelopen zeven maanden zo bijzonder zijn geweest voor ons...  We zullen ons nieuwe paradijs niet alleen betrekken: een kleine Debbie of kleine Vincenzo zal ons halverwege april 2023 komen vergezellen in ons nieuwe avontuur."  

Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

Ze heeft haar B&B Casa Santangelo inmiddels verkocht aan een Nederlander. Debbie laat op Instagram weten dat ze met zwangerschapsverlof is en toont haar babybuik. Met de tekst 'baby loading…' laat ze zien dat de baby al behoorlijk aan het groeien is. "36 weken en genieten van eerste weekendje verlof in het zonnetje. Fijn weekend allemaal."

debbie B&B Vol liefde