Man (28) tatoeëert 'lelijkste foto' van vriendin op bovenbeen

Media door Elsemieke

Geeft toe: we hebben allemaal wel een foto waarbij we niet willen dat iemand daar mee aan de haal gaan. Ook de vriendin van de Australische Jarrod Grove had een bloedhekel aan een bepaalde foto. En dat was precies de reden waarom haar vriend het plaatje op zijn lijf liet tatoeëren. 

Tattoo met lelijkste foto op haar bovenbeen

Op TikTok komen altijd de gekste dingen voorbij en als ze de moeite waard zijn dan delen we ze met jullie om er net als wij om te gieren. Zo ook met de video over de tattoo van Jarrod Grove (28). Aan Caters New vertelt Grove dat hij op het moment van tatoeëren besefte dat zijn relatie weleens flink onder druk zouden komen staan. Toch nam hij het risico. "Maar ik vind het geweldig dat ze deze foto zo erg haat en nu op mijn lijf zit." Op het moment dat hij het plaatje liet zien, begon zijn vriendin direct te huilen. Van de schrik. "Vervolgens begon ze ontzettend hard te lachen en te Googelen naar laserbedrijven", omschrijft Jarrod.

Zie hier de TikTok die inmiddels al miljoenen keren is bekeken"

 

@tegan.n.jarrie Names are out, faces are in #tattooideas #fyp #tattoo #tattootiktok #foryou #couplestattoo #newtattoo ♬ original sound - ✨TEGZ N JARRIE✨