Zo gaat het nu met Paula van Married at First Sight

Media door Elsemieke

Hoewel de 48-jarige Paula een leuk en bruisend leven heeft, lukte het haar maar niet een man te vinden die bij haar past. In het achtste seizoen van Married At First Sight werd ze door de experts gematcht aan Remco, die dachten dat dit een perfecte match was. Niets bleek minder waar.

Zo gaat het nu met Paula uit Married at First Sight 

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is alweer voorbij. Paula (48) en Remco (49) waren één van de laatste kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stapten. "Het lijkt alsof ze al 25 jaar getrouwd met elkaar zijn, alleen ze weten het nog niet", zeiden de experts. Inmiddels weten we al dat de twee allesbehlave een match zijn. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met Paula? Ze heeft er een zware periode opzitten, vertelt Paula aan Margriet.

Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

“Ik zag mezelf terug in het programma en wist: ik ben mezelf niet.” Ze had het er zwaar mee dan Remco minder praatte dan zij. “Op een gegeven moment wist ik het ook niet meer. Mensen die mij kennen en op televisie zagen zeiden ook dat het spontane eraf was bij me. Tijdens het diner heb ik meer met zijn zus gepraat dan met hem.” Ook de huwelijksreis vond ze een horror. “Ik was ook zo ontzettend moe. Je maakt lange dagen, de kijker ziet niet dat er heel veel gefilmd wordt en dat je laat naar bed gaat. Het is een gespannen situatie.” 

Negatieve reacties Paula Married At First Sight

De negatieve berichten over haar deelname stromen inmiddels nog steeds binnen. “In het begin heb ik er wel wakker van gelegen, maar inmiddels niet meer. En van mensen in onze omgeving kregen we reacties als ‘je deed het hartstikke leuk, wij moesten erom lachen. Dan doet het zeer als mensen zo negatief op je moeder reageren. Ze gunde mij het geluk en deed haar best voor mij." Hoewel het nu best weer wat beter gaat met Paula, is ze nog niet de liefde van haar leven tegengekomen.

Geen pit

Voor Paula was het niet de eerste keer dat ze een tv programma inschakelt om de liefde te vinden. Ze deed namelijk al een gooi naar de liefde in een ander datingprogramma. Op 4 februrari 2021 kon je Paula op date met Bert zien in de Lang Leve de Liefde-villa. Paula voelde echter geen klik met Bert, die op zijn beurt wel graag wilde verlengen. "Ik voel het niet. Je bent heel erg lief. Maar ik ben bang dat ik niet genoeg pit van jou krijg", schetste Paula. De aflevering van Lang Leve De Liefde Paula bekijk je hier terug.