Kelly van Echte Meisjes in de Jungle openhartig over cosmetische ingrepen

Media door Elsemieke

Kelly Heruer (31) is bekend van 'Echte Meisjes in de Jungle', waar ze regelmatig haar make-up bijwerkt. In een interview met 'Vrouw' vertelt ze open over haar cosmetische ingrepen. En daar begon ze al op hele jonge leeftijd mee.

Kelly van Echte Meisjes in de Jungle openhartig over cosmetische ingrepen

Hoewel ze zelf inmiddels doorheeft dat het niet nodig was, begon Kelly Heruer al op 23-jarige leeftijd met cosmetische ingrepen. Ze begint met een borstvergroting. "Maar dat had te maken met het feit dat ik veertig kilo was afgevallen. Als puber was ik heel zwaar, obesitas-zwaar. Ik woonde in Italië, waar al mijn leeftijdsgenootjes klein en dun waren, dat maakte me ontzettend onzeker."

Tegen Vrouw Magazine van De Telegraaf vertelt de winnares van Echte Meisjes in de Jungle dat met de kilo's ook haar borsten verdwenen. "Ik heb dat laatste heel natuurlijk laten herstellen; je ziet het niet en bij mijn huidige cupmaat blijft het ook." Toch heeft ze wel nog een aantal dingen aan haar gezicht veranderd. "Ik heb kinfillers en een traangootbehandeling laten uitvoeren. Recent heb ik een facial slimming-behandeling ondergaan om mijn gezicht smaller te maken."

Echte Meisjes in de Jungle-Michella Kox overweegt plastische ingreep: "schijtziek van"

Ronde billen

Na haar bevalling is Kelly flink aan de slag gegaan om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken, maar ondanks dat ze zeventien kilo verloor, bleef ze bolle wangen houden."Het laatste buikvet en mijn love-handles laat ik bevriezen." "Meid, dat heb je toch niet nodig?' hoort Kelly vaak als reactie. "Ik wil er ook niet in doorslaan. Ik zou bijvoorbeeld ook wel mooie ronde billen willen, maar ik ben nou eenmaal geen latina en moet niet aan bilimplantaten denken."