Déze realityster wint Finale Echte Meisjes in de Jungle: "geen rozengeur en maneschijn"

Media door Elsemieke

Het hilarische realityprogramma 'Echte Meisjes in de Jungle' is ten einde gekomen. Na het vertrek van Annebel en Michella waren alleen Kelly en Diva nog over om de titel te verdedigen. Wie wint de finale van Echte Meisjes in de Jungle én 10.000 euro?

Finale Echte Meisjes in de Jungle: wie wint de kip?

De kans op de titel Queen of The Jungle was er alleen nog maar voor realitysterren Kelly en Diva, die het tijdens de finale van Echte Meisjes in De Jungle tegen elkaar moesten opnemen. Eerst moeten ze liften en dan moeten ze spoorzoeken op een grote markt, om uiteindelijk bij presentator Valerio Zeno terecht te komen, die op hen stond te wachten met de finaleprijs: een enorme gouden kip én een dikke 10.000 euro. De twee fianlisten moesten een tempel met een gouden beeld bereiken door te liften. Om de opdracht wat moeilijker te maken, mochten ze maar 15 minuten in een voertuig zitten.

Lena (23) heeft spijt van Brazillian Butt Lift: "arts heeft mijn lichaam verminkt"

Wanneer Diva en Kelly het beeld vinden bovenaan de berg, worden ze naar een markt gestuurd waar ze een spaarvarken moeten aanschaffen bij een vrouw Poeppee. Diva ontdekt al gauw een behulpzame man die ook Engels spreekt en Kelly laat iemand in Laotiaans opschrijven dat zij zoekt naar de spaarvarkenverkoopster. Uiteindelijk weet Kelly als eerste Valerio te bereiken. Hij wacht op haar bij een tafeltje met daarop een grote gouden kip en een drankje. De kersverse winnares wankelt uitgeput met het gigantische spaarvarken naar Valerio toe en neemt eerst een gulzige slok van haar drankje. Duidelijk is dat ze niet eens door heeft dat ze zojuist Echte Meisjes in de Jungle heeft gewonnen. ‘Ik heb nog nooit iemand zo euforisch zien winnen", merkt Valerio op.

Kutwijf in de reünie

Niet veel later komt Diva aanstrompelen. Later vertelt ze in de camera's dat zij had moeten winnen omdat ze beter haar best deed tijdens de challenges. Kelly wint dus 10.000 euro. “Op dat moment besef ik nog helemaal niet wat er gebeurt, want ik ben echt op”, vertelt ze. “Ik ben trots op mezelf, want het was echt geen rozengeur en maneschijn.” Enfin: volgende week zien we tijdens de reünie-aflevering dat Michella vertelt dat zij Janice een kutwijf vindt in Laos en een kutwijf in Amsterdam. Ook Esmee komt lijnrecht tegenover de veroorzaker van haar gebroken arm te staan. Wij zijn super benieuwd hoe dit afloopt!

Echte Meisjes-Janice razend: "maar zij staan nooit in de sportschool!"