Lena (23) heeft spijt van Brazillian Butt Lift: "arts heeft mijn lichaam verminkt"

Celebs door Elsemieke

Lena Semenova (23) ken je wellicht van haar optreden in 'Echte Meisjes in de Jungle' en Ex On The Beach. De realityster vertelde gisteren in Jinek dat ze spijt heeft van haar Brazilian Butt Lift. 

Echte Meisjes In De Jungle-Lena heeft spijt van Brazillian Butt Lift

Het programma waar Videoland momenteel mee pronkt volgt een groep realitysterren in Laos die tegen elkaar strijden voor een geldbedrag. Voor een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zijn twaalf dames naar Laos gegaan om daar te survivallen in de wilde jungle. Waaronder Lena Semenova, die eerder al meedeed aan Ex On The Beach. Lena heeft haar borsten en billen zoveel groter gemaakt, dat haar evenwicht volledig verdwenen is, tot verbazing van vele Twitteraars.

"Spijt"

Gisteren zat ze bij Eva Jinek om over haar operatie te praten. "De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt", legt de realityster uit. "Ik sta ook niet meer achter de grote billen." Lena zegt dat ze heeft betaald voor een behandeling die ze eigenlijk niet wilde. "Je kan hele grote wensen hebben, maar de simpele taak was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in m'n lichaam. Daar ging dus iets mis. "

Verhalen van anderen

"Ik ben niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan. Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was. Het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook heel erg veranderd." Verhalen dat het mis kon gaan, hoorde Lena van tevoren niet. "Ik had geen verhalen gehoord van meiden die een behandeling hadden gedaan die breder of groter zijn geworden. Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden, zoals ik nu ben."