Echte Meisjes-Janice razend: "maar zij staan nooit in de sportschool!"

Media door Elsemieke

In het realityprogramma 'Echte Meisjes in de Jungle' nadert het einde van de serie bijna in de jungle van Laos. Na het vertrek van Annebel en Michella strijden Fabiola, Janice, Kelly, Jill en Diva nog om de titel. Wie zijn de meisjes die uiteindelijk in de finale mogen staan?

Echte Meisjes in de Jungle aflevering 7

De kans op de titel Queen of The Jungle komt steeds dichterbij voor de realitysterren. Tijdens de eerste opdracht moeten de meiden op een paaltje bijven staan in de pose die ze vlak daarvoor hebben aangenomen tijdens het maken van een foto. Dat blijkt best wel lastig. "Je lichaam verstijft, je voelt je duizelig en je focus verleggen wordt lastig. Die kramp in de vingers was gewoon lastig", licht Kelly hierover toe. 

Lena (23) heeft spijt van Brazillian Butt Lift: "arts heeft mijn lichaam verminkt"

Omdat de dames 'te goed' zijn in de opdracht en het allemaal wat te lang duurt, maakt presentator Valerio het hen moeilijker. Ze moeten één been optrekken tijdens de proef. Lena raakt al snel uit balans door haar BBL, dus ze moet de jungle verlaten. "Ik ben echt trots op mezelf dat ik het zover heb geschopt. Ik dacht echt dat ik halverwege eruit zou liggen." Van het andere team is het Janice die als eerste haar evenwicht verliest, tot haar eigen frustratie. "Ik schaam me kapot dat ik verlies van mensen die nooit in de sportschool staan. Dat is gewoon stom."

Diva versus Kelly

Tijdens de aflevering wordt ook de halve finale gespeeld, waarna ook de laatste twee meiden naar huis moeten. Ondanks hun eerdere overwinningen zijn Kelly en Diva hun tegenstanders Jill en Fabiola te slim af. Volgende week zien we wie de finale wint! En daarna komt er nog een reünie-aflevering waarin kemphanen Michaella en Janice lijnrecht tegenover elkaar staan. Wij zijn benieuwd!