Twijfel over François en Wilfred in Married At First Sight: "eerder maatjes"

Media door Elsemieke

In Married at First Sight worden wildvreemden gekoppeld door wetenschappers. Maar daar blijft het niet bij: ze stappen meteen in het huwelijksbootje. Vaak gaat dit enorm mis, waar anderen elkaar helemaal gevonden hebben. Hoewel François en Wilfred succesvol van start gingen, zijn de kijkers toch sceptisch of het duo de eindstreep wel haalt. 

Kijkers sceptisch over François en Wilfred in Married At First Sight

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Wilfred en François zijn één van de laatste kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Het gaat best goed tussen de twee, want de energie spat ervan af tijdens hun huwelijksreis op een tropische bestemming. In RTL Boulevard's "Een ErvaRing rijker" vertellen Patty en Bram - een koppel uit een ander seizoen van MAFS - wat hun mening is over dit stel. En hoewel de twee enthousiast worden van het paartje, denkt Patty niet dat ze getrouwd blijven. "Ik denk dat het maatjes blijven voor het leven", legt Patty uit. Haar man Bram schat de kans hoger in dat de twee verliefd worden en getrouwd blijven. "Die zijn zo ontspannen met elkaar, zo easy going, volwassen. De manier waarop ze met elkaar omgaan, hoe gemakkelijk het gaat en het gevoel; die blijven wel getrouwd en het zal slagen."

De eerste barstjes bij François en Wilfred

Publiekslievelingen Sonny en Dylan vonden de liefde in Married at First Sight. Aan Veronica Superguide vertelden de twee ook wat ze van het koppel François en Wilfred vinden. Sonny geeft hierin toe dat hij het idee heeft dat er geen onvoorwaardelijke liefde in zit bij Wilfred en François. Althans, vooral bij François dan. “Wilfred is veel verder en gaf eerder ook al aan dat hij verliefde gevoelens had. François gaf deze week juist aan dat hij dat nog niet voelt. En dan zie je toch de eerste barstjes ontstaan.” Dylan is echter positiever gestemd. “Ik schrijf ze zeker nog niet af. Als je alleen al ziet hoe lief en respectvol ze met elkaar omgaan, wat voor mooie cijfers ze hun huwelijk gaven bij het diner... dat zegt ook heel veel.”

Hier kan je Patricia uit Married At First Sight al van kennen