Echte Meisjes in de Jungle-Michella Kox overweegt plastische ingreep: "schijtziek van"

Media door Redactie Ze.nl

Michella Kox schittert momenteel in Echte Meisjes in de Jungle. Althans, ze moest een aflevering geleden uit de serie vertrekken. Tijdens het programma horen we haar regelmatig zeggen dat ze gek wordt van haar "pens". In de Echte Meisjes in de Jungle Aftertalk van RTL vertelt ze dat ze overweegt om dit cosmetisch te laten veranderen.

Echte Meisjes in de Jungle-Michella Kox wil plastische ingreep

Hoewel Michella Kox vorige aflevering het spel moest verlaten, horen we nog regelmatig nieuws over deze dame in de media. “Er is zeker nog iets wat ik aan mezelf ga laten doen. Dat is mijn pens. Ik word er niet goed van", zei ze eerder tegen RTL. Michella probeerde haar buik platter te krijgen in de sportschool, maar volhouden vindt ze lastig. “Ik hou dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in een kist dan een feestje gemist en dan ga ik weer vreten", licht de diva toe. "Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens. Ik word er schijtziek van. Het moet eraf. Ik heb ook al een consult gehad by the way. Ik kan er niet meer tegen.”

Onder het mes

Eerder was er al ophef over de BBL die Lena van Echte Meisjes heeft gedaan. Zij heeft hier enorm spijt van, vooral omdat ze minder evenwicht heeft. Toen Janice Blok Michella in tijdens Echte Meisjes in De Jungle een ‘dikke trol’ noemde, zei ze dat ze zich niet schaamde voor haar buikje: “Ja, ik heb een buikje… Maar ik ben ook moeder weetje. En ik ben 42. Ik vind dat helemaal niet erg. Ik schaam me daar ook echt niet voor.” Toch overweegt de realityster dus om haar buik cosmetisch te laten veranderen.