Modeflater Kim Kardashian ?weggeknipt? door Vogue

Celebs door Marleen_S

Als je Anna Wintour heet, mis je uiteraard niets op het gebied van mode. Hoe je als mode-opperhoofd duidelijk maakt dat je niet gediend bent van een fashionflater? Simpel, de schaar erin. Het zit de zwangere Kim Kardashian niet mee...

 
Na alle commotie over haar eerdere zwangerschapsmodemissers, bleef het even rustig rondom realityster Kim Kardashian. Maar waar een rode loper is uitgerold, is meestal ook Kim K. te vinden, dus was ze samen met haar lover Kanye West aanwezig op het Met gala.
 
Punk
Het thema ?punk? was goed vertegenwoordigd bij veel celebrities. Het stekeltjeshaar van Miley Cyrus, de grijze draculalook van Nicole Richie en de bizarre creatie van Madonna: het bleef allemaal niet onopgemerkt. Wat uiteindelijk nog het meeste opviel, waren niet de zwarte gothicjurken, maar de jurk van Kim Kardashian.
 

De zwangere Kim met haar lover Kanye

Manlief Kanye zat strak in het pak, dus hij kon opgelucht ademhalen. De jurk van Kim kwam echter gelijk onder vuur te staan. Ze droeg een fleurige bloemencreatie van Givenchy, maar de modejury was verre van onder de indruk. Op z?n zachtst gezegd werd haar kledingkeuze niet echt gewaardeerd.
 
Bloemetjesgordijn
Waar ze al eerder werd uitgemaakt voor walvis vanwege een aparte zwart-wit creatie, leek ze volgens critici nu meer op een wandelend bloemetjesgordijn. Kim K. dacht een hele hoop kilo?s te kunnen verhullen met het drukke printje, maar het tegenovergestelde gebeurde. Alle ogen waren op haar gericht, want zelfs haar armen waren volledig gehuld in vintage bloemen.
 

Wie droeg het beter, Mrs. Doubtfire of Kim Kardashian? 

Robin Williams vond dat hij haar look beter droeg een halve eeuw geleden. Toen droeg de acteur in de film Mrs. Doubtfire namelijk een soortgelijke outfit. Zijn tweet was het begin van een stortvloed aan grappen op het internet. Ach, een beetje humor kan geen kwaad, zou je denken. 

De bewuste cut out foto 

Cut out

De lol is er alleen wel vanaf nu de Amerikaanse Vogue Kim K. uit een foto van de gala-avond heeft geknipt. Het botert al jaren niet tussen Anna Wintour en de zwangere tv-ster en dus heeft de hoofdredactrice maar besloten Kim helemaal te bannen uit het tijdschrift en van de website. Ook deze zoveelste modeflater werd niet gewaardeerd door Anna. 
 
Duidelijke modetaal, maar ergens ook wel een beetje zielig. Zwanger zijn is al een hele opgave en als je zelfs uit het bekendste modetijdschrift wordt geknipt vanwege je foute kledingkeuze... ai! Kim heeft nog niet gereageerd op de actie van Vogue.
 
Vind jij het een terechte keuze van Vogue? Of hadden ze deze actie beter niet kunnen doen?


Bron beeld: Vogue en Reporters