Zien: dit is de nieuwe vriendin van Married At First Sight-Lars

Celebs door Elsemieke

Lars werd tijdens Married at First Sight de echtgenoot van Lizzy, maar dit huwelijk hield helaas geen stand. De vrolijke en sportieve politieagent heeft nu opnieuw de liefde gevonden. Op Instagram deelt hij een leuke foto met zijn nieuwe vriendin, bovenop de berg.

Zien: dit is de nieuwe vriend van Married At First Sight-Lizzy

Dit is de nieuwe vriendin van Married At First Sight-Lars

Lars trouwde een paar jaar geleden blind met Lizzy in Married At First Sight en even leek het er op dat de twee elkaar hadden gevonden, maar tijdens het koppelsweekend kreeg het stel flinke ruzie. Ook na de uitzendingen ging Lizzy verder met moddergooien. Zo vertelde ze aan RTL Boulevard dat Lars slecht was in bed, wat hij niet bepaald kon waarderen. Nu lacht het liefdesgeluk niet alleen Lizzy weer toe, ook Lars van Married At First Sight heeft een nieuwe vriendin!

Stralend van geluk

Op Instagram post hij een foto samen met zijn nieuwe vriendin Felice. Samen met haar heeft hij Åndalsnes beklommen, een berg in Noorwegen. Duidelijk is dus dat Lars' nieuwe vriendin ook enorm sportief is! “Hop hop! Samen in Åndalsnes die berg op (en af).” De reacties op het liefdesgeluk van Lars zijn jubelend. “Wat zien jullie er gelukkig uit. En wat goed!" Een ander zegt: "Ik vroeg me al af wie al die foto's van jou had gemaakt... maar het antwoord is duidelijk!"