Zien: André Hazes en Monique op gezinsvakantie in Disneyland Parijs

Celebs door Elsemieke

Na alle hectiek rondom het verschijnen van zijn documentaire over zijn leven, brengt André Hazes nu wat tijd door met zijn zoontje. Op Instagram deelt de zanger een aantal foto's waarop te zien is dat hij met zijn ex Monique en de kleine Dré in Disneyland Parijs is.

André Hazes en Monique in Disneyland Parijs

De documentaire over André Hazes ging woensdagavond in première in bioscoop Tuschinski in Amsterdam. Voor de film werd André twee jaar lang gevolgd. Openhartig is de zanger in de docu over zijn liefdesleven, zijn verschillende verslavingen en de eetstoornis waar hij mee kampte. Om even bij te komen van alles is André dit weekend op een tripje naar Disneyland Paris. De kleine Dré daagt een Spider-Man-pak in het pretpark. Ook Monique Westenberg, zijn ex en de moeder van zijn kind, is aanwezig. Monique deelt via haar Instagram Stories verschillende beelden van de trip. Andre’s neef en tourmanager Djarno, zijn dochters en vriendin zijn ook gezellig mee. Ook André deelt foto’s van het bezoek aan Disneyland Parijs op Instagram. "Thank you voor een super weekend (en de pijn in m’n poten)."

André Hazes open over drugsverslaving: "acht gram coke en twee flessen wodka"

"Zoveel pijn"

Monique Westenberg is ook in de serie Crossroads te zien en geeft daarin haar kijk op de hele situatie. Ze vertelt dat André en zij elkaar bijna tien jaar geleden leerden kennen door een gemeenschappelijke vriendin. Wanneer André hun relatie wil beëindigen en verder gaat met Bridget Maasland, heeft ze het zwaar. "Ik haatte hem. Zoveel pijn had ik, zoveel pijn. Ik kan niet exact zeggen wie hij is, want ik heb hem in zoveel gedaantes gezien." Monique ziet André ondanks alles nog steeds als haar grote liefde. "Hoe je nu bent, heb ik altijd gewild", zegt ze tegen de zanger. "Nu zijn wij niet samen, dat vind ik moeilijk. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang."

Monique Westenberg over breuk met André Hazes: "ik haatte hem"