Zien: dit is de officiële trailer van de documentaire over André Hazes

Celebs door Elsemieke

Dat 2021 niet zo'n best jaar was voor zanger André Hazes, dat weet iedereen. Hij had een burn-out en ook kwam zijn relatie met Sarah van Soelen ten einde. Daarnaast kampte de zanger met meerdere verslavingen. De documentaire over deze periode verschijnt bijna en de officiële trailer is er nu. 

Officiële trailer André Hazes documentaire

Twee jaar lang is André Hazes gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey . In 'André Hazes': het echte verhaal van André gaat hij 'de strijd aan, en vooral met zichzelf', zo schrijft Videoland. In september vorig jaar maakte zijn management zijn burn-out bekend, dat betekende een jaar geen optredens voor André. De zanger vertrok meerdere keren naar Florida om daar een documentaire over zijn leven op te nemen. Ook ging hij in therapie voor zijn verslavingen. "Tot een jaar geleden heb ik altijd geroepen dat ik niet verslaafd ben." zegt André in de trailer. "Het laatste weekend voordat ik naar Spanje ging, heb ik mezelf zo kapot gemaakt. En ik heb zoveel gedronken en zoveel drugs gebruikt, dat ik dacht: als ik nu niet meer wakker wordt, vind ik het helemaal prima."

Wanneer verschijnt de docu-serie van André Hazes?

De vijfdelige documentaireserie van André Hazes gaat op 19 oktober in première in Tuschinski in Amsterdam. Wij moeten nog een dagje geduld hebben, want vanaf 20 oktober kunnen we de docu op Videoland bekijken.