Lifestyle / Celebs
Celebs

Kim Kardashian reageert op geruchten over affaire met zwager

Er zijn geruchten over een mogelijke affaire tussen Kim Kardashian en Travis Barker, dat is de nieuwe vriend van zus Kourtney. De ex van Travis (Shanna Moakler) heeft ze op heterdaad betrapt: volgens haar lagen Kim en Travis samen in bed. Kim reageert op dit gerucht tijdens een vragenrondje op Instagram.

Kim Kardashian affaire Travis Barker

Lees ook: Een welkom lichtpuntje: Jan Dulles en vriendin opnieuw in verwachting van kindje

Affaire

Shanna Moakler is sinds 2008 gescheiden van Travis. Volgens haar is zijn slippertje met Kim K de reden van de scheiding. Waar of niet, wat de situatie nog ongemakkelijker maakt is dat Travis momenteel datet met Kims zus, Kourtney.

Toch wenst Shanna het stel het beste toe: “Ik ben blij voor hem, want ik wil graag dat de vader van mijn kinderen gelukkig is. Een goede partner maakt hem ook een betere vader. Mijn kinderen lijken haar en haar familie heel leuk te vinden, dus dat is voor mij het belangrijkste.” 

Instagram 

Tijdens het vragenrondje tijdens Kims Instagram Live kwam het onderwerp ter sprake. Tot ieders grote verbazing reageerde de Kardashian op het gerucht. “Nee, dat is absoluut niet waar, echt niet. We zijn al heel lang met elkaar bevriend en ik ben superblij voor Kourtney en Travis,” aldus Kim.

Lees ook: Tortelduifjes gespot: Marco en Leontine lopen hand in hand op Ibiza

Beeld: Brunopress