Lifestyle / Celebs
Celebs

Een welkom lichtpuntje: Jan Dulles en vriendin opnieuw in verwachting van kindje

Er is een welkom lichtpuntje in het leven van de 3Js-zanger Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Het stel verwacht opnieuw een kindje. Op Instagram maakt Jan het heuglijke maar dubbele nieuws met een ‘ietwat gemengd gevoel’ bekend. De twee verloren hun dochtertje Donna afgelopen december, toen ze slechts drie maanden oud was. In de post geeft Jan aan dat het nieuwe leven van harte welkom is.

Jan Dulles verwacht derde kindje

Lees ook: Jan Dulles vertelt bij Humberto over overleden dochtertje

Verscheurd van verdriet

Het zijn heftige maanden geweest voor Jan en Caroline. Op 19 december moest het gezin plotseling afscheid nemen van de kleine Donna. Hun drie maanden oude dochter bleek een scheurtje in haar middenrif te hebben en bezweek aan de complicaties daarvan. Het hartverscheurende nieuws hakte er stevig in bij de familie. De twee gingen door verdrietige momenten en dalen, vertelde hij in een aflevering met Humberto Tan.

Lichtpuntje

De zwangerschap van Caroline is dan ook een welkome verandering, hoewel het toch vrij dubbel is. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom,” laat de zanger op het social-media-platform weten. In een prachtige foto houdt zoontje James een foto van de kleine Donna vast, terwijl Caroline de echo’s van hun nieuwe wonder laat zien.

Eind dit jaar uitgerekend

Het gezinnetje verwacht hun derde kindje aan het einde van dit jaar te mogen verwelkomen. Een lastige periode wordt dit waarschijnlijk wel, laat Jan weten. “Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar. Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbijgaat dat we niet aan Donna denken.”

Beeld: BrunoPress

Lees ook: Jan Dulles en vriendin Caroline openhartig over verlies dochtertje: 'Ze overleed in mijn armen'