Jan Dulles en Caroline zijn getrouwd op geboortedag overleden dochtertje Donna: "voor altijd verbonden"

Celebs door Jennifer

Het is een liefdevolle, maar ook emotionele dag voor het Volendamse koppel Jan Dulles en Caroline Mol. Op woensdag 13 september is het stel in het huwelijksbootje gestapt en dat is voor hun op een wel heel bijzondere dag. Het is namelijk niet alleen hun trouwdag, maar ook de geboortedag van hun overleden dochtertje Donna.

Jan Dulles getrouwd met Caroline op geboortedag Donna

Als koppel hebben Jan Dulles en Caroline Mol een nogal heftige periode achter de rug. In 2020 verloren zij namelijk hun dochtertje Donna, die toen nog maar drie maanden oud was. Het overlijden kwam destijds heel plotseling, want de eerste maanden verliepen gewoon goed. Even had Caroline ook nog hoop, al wist Jan wel meteen dat het niet goed zat. "Ze overleed in mijn armen," vertelde Jan eerder openhartig aan Art Rooijakkers in zijn tv-programma Rooijakkers over de vloer.

Inmiddels zijn ze drie jaar verder en hebben ze een kleine, positieve draai gegeven aan de geboortedag van hun overleden dochtertje. Het blijft een verdrietige dag, maar zal nu ook een liefdevolle dag zijn voor Jan en Caroline. Op 13 september 2023 zijn de twee namelijk getrouwd in het bijzijn van familie en vrienden, waaronder zanger Nick Schilder. Op Instagram schrijven ze onder twee trouwfoto's: "Komt tijd, komt raad. Wat ons breken wil, is wat ons sterker maakt." Daarnaast eren ze natuurlijk ook nog even hun dochtertje Donna. "Haar leven was kort, maar heeft ons voor altijd verbonden. Met elkaar en met onze vrienden," schrijven ze. "Dat vieren wij vandaag."

Extra emotionele dag

Na afloop van de ceremonie moeten Jan en Caroline allebei wel even bijkomen. "Als dan gewoon even je hele leven voorbijkomt, met alle dingen die onze vrienden en broers over ons gezegd hebben, dat hakte erin," vertelt Jan aan RTL Boulevard. Het helpt dan niet mee, dat hun trouwdag ook nog eens op de geboortedag van Donna is. Een extra emotionele dag, maar ze wilden er gewoon graag een speciale dag van maken. Het leven van hun dochtertje heeft hun levens ook enorm veranderd, vertelt Jan. "Haar leven heeft ons zo dichtbij elkaar gebracht, dat we onlosmakelijk verbonden zijn," zegt hij. "Ook met onze vrienden, die er voor ons zijn geweest, in de tijd dat we haar net verloren hadden."

Lees ook: Caroline, vriendin van Jan Dulles, angstiger geworden na overleden dochtertje: "doe ik het wel goed?"