Oeps! Peperdure diamant van Taylor Swift haar ring raakt zoek tijdens VMA's

Celebs door Jennifer

Dat Taylor Swift één van de grootste artiesten van het moment is, bewijst ze weer eens tijdens de Video Music Awards 2023. Op dindsdagavond werden de VMA's uitgereikt en Taylor brak hier het record van meeste wins op één avond. Wauw! Ze heeft zichtbaar genoten van de avond. Alleen ervaart ze op een gegeven moment wel even een klein paniekmomentje, zodra de peperdure diamant op haar ring verdwenen is. OMG!

Taylor Swift verliest peperdure diamant tijdens VMA's

De Video Music Awards 2023 waren voor zangeres Taylor Swift een historische avond. Niet alleen ging ze met de meeste awards - negen VMA's - naar huis, maar maakte ze ook live de comeback van *NSYNC mee. Ze mocht zelfs even samen met hen op het podium staan, omdat zij haar de award voor Best Pop Video uitreikten. OMG! Ondertussen genoot Taylor zichtbaar van de avond. Zo zien we haar regelmatig met een drankje in beeld en danst ze er soms lekker op los. Misschien dat ze daarom op een gegeven moment de peperdure diamant van haar ring is verloren. Wacht, wát? De ring is omgerekend ruim 11.000 euro waard. Oeps!

Op Twitter gaan beelden rond van een geschrokken Taylor, die haar dure ring showt zonder diamant. Volgens een Swiftie op socialmediakanaal X, die ook bij de VMA's was, verloor ze de diamant vlak voordat ze de award voor Best Video kreeg. Gelukkig voor de zangeres hoeft ze niet helemaal in paniek te raken. Met wat hulp van de andere gasten vindt ze later namelijk de diamant weer terug. Fjiew!

Grote winnaar

Zoals gezegd heeft Taylor dus de meeste awards binnengesleept tijdens de VMA's 2023. In totaal werd ze elf keer genomineerd, waarvan ze dus negen nominaties heeft gewonnen. Ze won in de categories voor Video Of The Year, Artist Of The Year, Song Of The Year, Best Pop, Best Direction, Best Cinematography, Best Visual Effects, Show Of The Summer en Album Of The Year. Door het winnen van negen VMA's op één avond verbrak ze meteen het record van meeste wins op één avond. Het winnen van de awards maakt de zangeres emotioneel, doordat de prijzen echt op basis van stemmen worden gegeven. "Dit is ongelooflijk," zegt ze in haar speech, wanneer ze de VMA voor Video Of The Year ontvangt. "Het feit dat dit een door fans gekozen award is, dat betekent zoveel voor me, gebaseerd op de herinneringen die we onlangs hebben gemaakt."

Taylor heeft zojuist het eerste deel van haar Eras Tour afgerond in de Verenigde Staten en is ook al in Mexico geweest. In het najaar gaat ze weer verder in Latijns-Amerika en daarna nog naar Azië, Australië en Europa. Op 4, 5 en 6 juli staat ze ook in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Lees ook: Wow! Taylor Swift geeft ruim 50 miljoen euro bonus aan crewleden tijdens Eras Tour