Wow! Taylor Swift geeft ruim 50 miljoen euro bonus aan crewleden tijdens Eras Tour

Celebs door Jennifer

Dat Taylor Swift lief is voor haar fans, ook wel Swifties genoemd, wisten we al. Maar de wereldster geeft ook veel om haar crewleden. Momenteel is ze al één van de rijkste celebrities op de wereld en waarschijnlijk wordt haar vermogen dankzij de Eras Tour alleen maar groter. Je vraagt je af: wat moet je met zóveel geld? Nou, in het geval van Taylor geeft ze een groot deel graag uit aan haar crew, die miljoenen euro's aan bonus hebben ontvangen van de zangeres. OMG!

Taylor Swift geeft miljoenen euro bonus aan crewleden

Momenteel is Taylor Swift bezig met haar Eras Tour, waarvan de Amerikaanse leg nu bijna is afgelopen. Nog tot begin november tourt ze in de Verenigde Staten naar Los Angeles, Miami, New Orleans en Indianapolis, maar tussendoor doet ze ook nog Latijns-Amerika aan. Daarna vliegt ze volgend jaar door naar Europa voor het internationale deel van de tour. Natuurlijk doet ze dit niet allemaal in haar eentje, maar met een gigantische crew bestaande uit dansers, installateurs, geluidstechnici, catering, noem maar op. Haar grote podium verschijnt niet zomaar uit het niets in het stadion, hè? Waarschijnlijk krijgen al deze crewleden sowieso al een goed salaris, maar Taylor doet er nog maar even een schepje bovenop. Ze heeft er namelijk voor gezorgd, dat haar crewleden allemaal een flinke bonus hebben gekregen. In totaal gaf ze hier ruim 50 miljoen(!) euro aan uit, waarvan alleen al bijna 100.000 euro aan de vrachtwagenchauffeurs. Wow! Haar crew zal zeker geen cruel summer tegemoet gaan.

Lees ook: Lief: Taylor Swift verdedigt fan in conflict met security tijdens concert

Grootste tour

Met de gigantische bonus voor haar crewleden laat Taylor weer eens zien, hoe goed ze omgaat met haar medemens. Niet alleen met haar Swifties, maar ook met haar medewerkers. Ze harkt met de Eras Tour ook wel even extra veel geld binnen. Zo ziet het ernaar uit dat de Eras Tour haar meest succesvolle, grootste tour ooit wordt. Alleen de tour al levert haar waarschijnlijk een biljoen euro op. Kaching! Geen wonder dus dat ze wel wat extra centjes kwijt kan aan haar crewleden. Ze verdienen het natuurlijk ook wel met al hun harde werk voor het opzetten van een ruim drie uur lange show.

Zoals gezegd begint ze volgend jaar in februari aan het internationale gedeelte van haar Eras Tour. En na acht jaar komt ze ook eindelijk weer terug naar ons kikkerlandje. Op 4, 5 en 6 juli staat ze in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam samen met Paramore als voorprogramma. De tickets voor haar concerten zijn helaas al zo goed als uitverkocht.

Lees ook: Taylor Swift spreekt zich tijdens concert uit tegen anti-lhbti-wetten in VS: "het is pijnlijk voor iedereen"