Katja Schuurman en Igone de Jongh, exen van Thijs Römer, genieten samen met kids in lastige tijd

Celebs door Jennifer

Het is momenteel een kalmte voor de storm rondom de rechtszaak tegen acteur Thijs Römer. Op 8 augustus doet de rechter uitspraak over zijn strafeis in de zedenzaak. Blijkbaar heeft Thijs in het verleden stiekem met minderjarige meiden geappt over seksuele onderwerpen, terwijl hij ondertussen een relatie had met eerst Katja Schuurman en daarna Igone de Jongh. Je kan je dus voorstellen dat de twee exen hiervan geschrokken zijn. Maar gelukkig vinden ze steun bij elkaar, zo blijkt uit een recente Instagramstory van Katja tijdens een dagje uit met Igone en de kids.

Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van dagje Walibi

Het klinkt misschien als een simpel nieuwtje, maar het feit dat Katja Schuurman en Igone de Jongh samen genieten van een dagje Walibi Holland is bijzonder. Grote kans dat de twee momenteel namelijk door een lastige tijd gaan en dat heeft allemaal te maken met de rechtszaak van acteur Thijs Römer. Zoals de meeste weten zijn Katja en Igone natuurlijk allebei een ex van Thijs. Al weten we niet helemaal zeker hoelang Igone en Thijs daadwerkelijk uit elkaar zijn. Zo liet ze in januari 2023 wel weten, dat ze hun relatie hadden beëindigd. Alleen werden de twee daarna nog wel een paar keer samen gespot. Wel is de kans aanwezig, dat ze inmiddels heel anders naar hem kijkt.

Gelukkig heeft ze in Katja een metgezel, die als geen ander zal weten hoe zij zich voelt. Ze zoeken blijkbaar ook echt de steun bij elkaar, zo zien we in een foto op de Instagram van Katja. Op haar story deelt ze een foto van zichzelf met dochtertje Sammie, Igone en haar zoon Hugo. Ze hebben het duidelijk erg naar hun zin in de waterslide in pretpark Walibi. Overigens liet Igone eerder al eens weten in een interview met magazine Vrouw, dat ze Sammie nog regelmatig ziet. Fijn!

katja schuurman igone de jongh dagje walibi

Rechtszaak Thijs Römer

Vorige week was de rechtszaak tegen Thijs, die blijkbaar in het verleden stiekem heeft geappt met minderjarige meisjes. Op het moment dat hij dit deed, had hij ook gewoon een relatie met eerst Katja en daarna Igone. Hier heeft hij inmiddels wel een strafeis voor gekregen, namelijk een werkstraf van 240 uur, één dag cel en 89 dagen voorwaardelijk. Gedurende de rechtszaak kregen we onder meer te horen, hoe hij naar eigen zeggen "vrolijke gesprekken" voerde met de meiden via WhatsApp. Op het socialmediaplatform had hij een speciale groepsapp aangemaakt genaamd 'douchen', waarin hij onder meer zogenoemde "fingertips" gaf. In totaal kwamen er drie vermeende slachtoffers aan het woord, waaronder Nena die live in de zaal haar verhaal deelde met hem en de rechter. Alle drie de meiden hebben één ding gemeen: ze voelen zich allemaal "gebroken" door de acteur. Over de strafeis tegen Thijs doet de rechter binnenkort, op 8 augustus, uitspraak.

Lees ook: Vermeende slachtoffers voelen zich gebroken door Thijs Römer: "kwetsbaar en verblind door de aandacht"