Bevestigd: Thijs Römer ging vreemd met influencer Noor de Groot tijdens zijn relatie met Igone de Jongh

Celebs door Jennifer

De geruchten over een affaire van Thijs Römer met influencer Noor de Groot gingen al rond dankzij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Nu worden ze ook echt bevestigd door de man van Thijs' minnares, dj Sander Kleinenberg, die zegt dat zijn vrouw en Thijs inderdaad zijn vreemdgegaan met elkaar. Dit alles gebeurde in 2019 tijdens Thijs zijn relatie met ex Igone de Jongh. Ouch.

Thijs Römer had affaire met Noor de Groot

De naam Thijs Römer hebben we de laatste weken vaak voorbij hebt zien komen in het nieuws. Vorige week werd de acteur veroordeeld tot een maand cel en 240 uur taakstraf voor het plegen van seksueel misbruik bij minderjarigen. Deze week werd er een aflevering van de jeugdserie Kamp Koekiloekie, waarin Thijs een bijrol had, offline gehaald. En nu is er weer nieuws.

Eerder gingen al geruchten rond over een affaire van Thijs met influencer Noor de Groot (Queen of Jetlags) dankzij de welbekende spionnen van juicekoningin Yvonne Coldeweijer. De man van Noor, dj Sander Kleinenberg, ontkende destijds deze verhalen, maar nu bevestigt hij de roddels tóch tegenover RTL Boulevard. "Het klopt dat Noor in het hotel in Limburg is vreemdgegaan met Thijs," vertelt hij. In 2019 hadden zij en Thijs inderdaad een kortstondige affaire.

Lees ook: Acteur Thijs Römer krijgt maand celstraf en 240 uur taakstraf voor seksueel misbruik minderjarigen

Eén keer vreemdgegaan

Het vreemdgaan van Noor zorgde voor wat onrust in de relatie met haar man Sander. Toch zijn ze nog steeds getrouwd. Volgens Sander vertelde Noor het hem meteen, toen ze achttien maanden geleden vreemd was gegaan met de acteur. Of ze tijdens het vreemdgaan ook seks hebben gehad, dat weet hij niet. "Ik was er niet bij," zegt hij. Wel weet hij dat ze maar één keer zijn vreemdgegaan. "Ik vond het het niet waard om daarvoor mijn huwelijk en mijn kind voor de bus te gooien. Dat is mijn persoonlijke afweging geweest." Hij legt de schuld vooral bij Thijs, die tijdens de affaire zelf ook getrouwd was met Igone de Jongh. Deze relatie is sinds dit jaar verbroken. "Thijs is wie hij is," zegt hij over zijn toenmalige vriend. "Dat is bij iedereen duidelijk en dat mijn vrouw daar in is getrapt is supertragisch." Inmiddels hebben ze wel alles achter zich gelaten, al meteen zodra Noor de waarheid vertelde aan haar man.

Sander zegt tegen Boulevard nog maar eens, dat er echt niets aan de hand is tussen hem en zijn vrouw. "Als je ziet dat Noor mij heeft ontvolgd of foto's gaat verwijderen van ons dan kun je concluderen dat er iets aan de hand is, maar dat is nu niet het geval." Dat ze op Instagram niet de achternaam van Sander gebruikt, heeft te maken met het feit dat ze een zelfstandige zakenvrouw is. "Ik heb zelf niet het ego, dat ik vind dat mijn vrouw mijn naam moet dragen," vertelt Sander daarover. "Noor is een slimme independent woman en dat wil ze ook uitstralen. Marketingtechnisch is dat een goed uithangbord. Daar zit verder niks achter."

Ex-medewerker lekte aan juicekanaal

Naast dat Sander de affaire tussen Thijs en Noor heeft bevestigd, wil hij ook nog iets anders kwijt. Zo vertelt hij ook aan Boulevard, dat er momenteel een juridisch conflict loop tegen een boze ex-medewerker van hem. "Deze ex-medewerker heeft nu besloten de aanval te richten op Noor," vertelt hij, doelend op het verspreiden van de roddels via het juicekanaal van Yvonne. "Deze medewerker wil mij en mijn kinderen kapot maken." Zelf doet het koppel niets tegen deze persoon. Wel heeft Sander de man van de persoon in kwestie een bericht gestuurd. Hierin vraagt hij: "Waar is je vrouw mee bezig en hoe kun je daar naast staan?" Daarnaast richt hij zich in zijn eigen Instagramstory ook nog even op de ex-medewerker. "Een vrouw kapot maken, omdat het je niet gelukt is om zakelijk je gelijk te halen is wel triest," schrijft hij. "Kinderen en een gezin meeslepen in een zaak waar alleen maar slachtoffers met echte problemen zijn. Cancel culture 2023."

Lees ook: Katja Schuurman en Igone de Jongh, exen van Thijs Römer, genieten samen met kids in lastige tijd