Laura Ponticorvo deelt lichaam na bevalling: "hoef geen sixpack meer"

Celebs door Elsemieke

Laura Ponticorvo kreeg in september vorig jaar haar eerste kindje en haar zwangerschap verliep allesbehalve rustig. Inmiddels geniet ze volop van het moederschap, maar bezig met haar oude lichaam terugkrijgen is ze niet. 

Laura Ponticorvo is hartstikke trots op haar lichaam na de bevalling van haar dochter Giulia. Op Instagram schrijft de presentatrice bij een aantal foto’s dat ze heel bij is met haar lijf. "This is me now… Ik hou van gezond leven, gezond eten en me fit voelen maar ik heb totaal geen zin meer om iedere dag in de sportschool te hangen om weer helemaal strak in het pakkie te worden."

"Je bent gewoon perfect"

Laura is super trots op haar lijf nu. "Had dit vroeger nooit verwacht maar ik ben nu gewoon mega trots op mijn lichaam. Mijn lichaam heeft een mini mensje gemaakt en wil nu nooit meer streven naar die sixpack.” Om zich fit te voelen danst Laura regelmatig en ook is ze dol op wandelen." Er is geen perfect schoonheidsideaal vind ik… zolang jij lekker in je eigen vel zit met een maatje minder of een maatje meer en tegen jezelf durft te zeggen: ’I feel good’, dan straal je dit uit en ben je gewoon perfect.”

Lees ook: Laura Ponticorvo deelt heftig bevallingsverhaal: 'Mijn lichaam gaf op'