Laura Ponticorvo deelt heftig bevallingsverhaal: 'Mijn lichaam gaf op'

Celebs door Laura

Afgelopen maandag liet Laura Ponticorvo nog weten dat ze in het ziekenhuis opgenomen was. De presentatrice had zwangerschapsvergiftiging en moest de rest van haar zwangerschap uitzingen in het ziekenhuis. Gelukkig duurde het niet al te lang, want de dag erna is haar kleine wondertje geboren. Op Instagram deelt ze een prachtige foto van de bevalling.

laura ponticorvo

Lees ook: Zwangere Laura Ponticorvo opgenomen in het ziekenhuis: 'Twee dagen non-stop gehuild'

Laura Ponticorvo bevallen

Het eerste kindje van Laura en haar man Ryan is dinsdag 7 september ter wereld gekomen. Het kleintje heeft de naam Giulia Sébi Amore Margherita gekregen. "Ze doet het zo goed en ze is mega sterk!" schrijft Laura op Instagram. "Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zolang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik maar helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden."

Emotionele dag

De eerste zwangerschap van Laura was een hobbelige weg. In april liet ze weten dat het niet makkelijk was om in verwachting te raken. En daar kwam de zwangerschapsvergifting van vorige week nog bij. Gelukkig is alles goed gekomen met Laura en de kleine. "Het was een bijzondere en emotionele dag gisteren, alles viel op z’n plaats en alles voelde ineens goed. Het was okay."

Toch is de new mom er nog niet helemaal bovenop gekomen. "Helaas ben ik nog niet beter, dus alles loopt even heel anders dan gewenst natuurlijk. We blijven door vechten en zoals we altijd zeggen: we got this!"

Lees ook: Laura Ponticorvo voelt zich enorm schuldig over leugens

Beeld: Brunopress