Lifestyle / Celebs
Celebs

Laura Ponticorvo voelt zich enorm schuldig over leugens


Bijna een miljoen mensen keken gisteravond naar de ontknoping van Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde. De 27-jarige Laura ging twaalf dagen door een hel met schijnverloofde Sander en moet nog steeds bijkomen van alle leugens.
 
?Het allermoeilijkste was het liegen tegen mijn ouders en dat ze mijn leugens geloofden. Ik heb er slapeloze nachten door gehad en zoveel gehuild omdat ik me enorm schuldig voelde. Ik zat zo in mijn rol en mijn ouders dachten, ondanks dat Sander totaal niet mijn type is, onze Laura is smoorverliefd op hem?, vertelt ze in De Telegraaf
 

Ook vond ze het niet makkelijk om met haar ?verloofde? Sander om te gaan: ?Die jongen is zo labiel en was elke dag weer een ander persoon. Geen enkele vrouw zou het met zo?n figuur volhouden. Geen enkele! Hij spoort voor geen meter.? Inmiddels weet Laura dat Sander, die eigenlijk Dennis Willekens heet, een acteur is. Ze ziet hem echter nog steeds als de verschrikkelijke Sander en denkt daarom dat ze nooit vrienden met hem kan worden.
 
Toch kijkt Laura met een goed gevoel terug op het programma en is ze erg blij met het bedrag van 50.000 euro dat ze er mee won. De brunette is nog vrijgezel en vindt het voorlopig nog wel fijn om alleen te zijn. "Ik ben nog steeds aan het bijkomen van al die leugens. Door dit programma heb ik ingezien hoe makkelijk het is om belazerd te worden dus mijn vertrouwen in mensen is een beetje weg. Ik ga nu eerst op zoek naar mezelf. Even geen mannen, leugens en gezeur om me heen.?

Zou jij op deze manier tegen je hele familie liegen voor 50.000 euro?